Update, Sorry, So, Sorry

Oj igår skrev jag sbsoult ingenting men jag hade fullt upp med att tvätta crossen och handla. Fixade också massor med små saker här och var. Dessutom fick jag rå damp på Fideli som var rädd för sin egen skugga när vi har ute och gick. Hon satte sig på mina fötter och skakde så fort det blev något lite för högt ljud. Det slutade med att jag fick bära hem henne för hon vägrade att gå...

Jaja, vad har jag gjort idag?
Jo, jag harkört cross! Mohaha! ..  Det gick väldigt bra och  är så underbart kul! Men min gas paja (eller var lite seg så att den fastnade vilket inte bra alls för då kan man flyga all världens väg) så jag fick låna Anikas hoj. Det funkade super och var skit kul! Byta karriär? Haha.

Sen har jag något lite tråkigt att säga. Imorgon åker jag till Boden för militärt ungdomsläger (nej, det är inte min pappa som har tröttnat på mig utan jag åker frivilligt) i ca elva dagar. Vilket innebär att jag inte kommer skriva något på hela elva dagar! Så mina trogna läsare som verkar följa mig jämt och ständigt ni får hålla ut! Det kommer säkert gå jätte bra!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam



I love smuts

Kom precis hem från crossbanan där det var lerigt! Men jag älskar att köra i lera, älskar lera överhuvudtaget. Älska att gegga runt som ett litet barn och bli smutsig. *Nostalig-moment*.
Det gick iaf väldigt bra att köra, jag börjar få lite mer flyt i körandet, tycker jag själv. Nu måste jag tvätta, tvätta och tvätta. Det kanske inte är lika kul som att bli smutsig, inte på långa vägar.

Så vi hörs senare antar jag! Hoppas ni inte har lika mycket leriga kläder+skydd att tvätta som jag har....


You asked for it.

Jag har gjort allt jag skulle göra idag, visst är det inte bra?
I morgon ska jag köra mer cross sen så kanske jag och mamma ska gå på bio. Det är ju våran semster vecka denna vecka så vi ska umgås så mycket som möjligt. På söndag åker jag ju till Boden, awesome!

Nu ska jag forsätta att klappa Fideli på huvudet. Hon sitter och slår på mina ben med sin tass för att jag slutade så jag kan inte skriva så mycket mer.


28 juli 2010

Jisses vad jag ska göra saker idag. Det kommer vara massvis med grejer hit och dit.
Städa, baka, träna, köra cross (äntligen!), umgås med mamma, dricka monster osv osv osv
Det kommer bli hääärligt må jag säga!

Nu måste jag fortsätta att städa så jag hinner göra alltihop!

Be right Back!



Beautiful Memories Never Dies


"! Juli "=!=

Jag åkte in till stan! Med mamma och pengar hittade jag med. Fast jag fick gå runt och titta själv för mamma skulle till SR med Cora som skulle vara med i ett program.
Men jag hade det trevligt själv några timmar.

Detta hade jag för mig:



Jag köpte en tröja som jag såg på Tyras blogg och har varti kär i sedan dess och nu är vi ihop



Jag köpte även armband. Underbara!


Dessutom köpte jag en Caffe Frappe på Waynes som var så fruktansvärt äcklig att den inte var värd ett foto.

Efter min lilla shoppingtur mötte jag upp Cora och Mamma, vi gick och käka på donken. Mcchicken in my <3 Haha. Jag fick också ett par skit snygga leggins av Cora som jag kan visa senare för nu ska jag och mamma åka och handla mat.

Tjingeling!


People ändrar sig in den sista second.

God morgon mina vänner!
Jag vaknade för ett tag sedan och har spenderat tiden med att tänka på vad jag ska göra idag. Jag har en enorm lust att åka in till stan för igår såg jag lite grejer som jag verkligen vill ha. Men jag har varken pengar eller någon att åka med. Fast jag borde kunna lösa alltihop.
Jag ska iaf börja med att dushca och göra mig fin fin.

Wish you all a happy perfect day!


Nothing is impossible, the impossible just takes a little more time

Har precis varit och hämtat mamma nu. Och gratta Cora irl. Hon var jätte glad och jag är så facinerad. Hon är den coolaste personen som jag känner. Om ni vill få insperiation ska ni se på henne. Ger allt, helt underbart.
Du är grym!

Nu sitter jag här och gör det jag älskar! Ritar! Snart ska jag åka och handla lite tror jag för vårat toalettpapper är slut vilket inte är bra, inte bra alls...

Tänkte lägga upp lite bilder på det jag ritar om någon är intresserad dvs. ;)

Bye bye



Älskar denna bild.
Älskar personen på denna bild.



Rip ♥

R.i.p Elsa
1911-2010

Gamla envisa gamel faster.
Du älskade hästar och var alltid glad.

You're a beautiful angel now.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥




Fyra rader. 1.2.3.4.

Har precis kommit hem till mamma, har varit och ätit lunch i stan med Sara. De var mysigt!
Snart ska jag och Oliver åka till pappa och hämta mina saker sedan ska vi till arlanda och hämta mamma! Äntligen! Haha...

Det är allt som har hänt hittils denna dag. När jag kommer hem så tänkte jag skriva lite mer så håll ut!


Livet

Du blir kallad naiv, tönt och massor med andra ord. De säger att du borde växa upp och leva i verkligheten. Livet är inte så underbart, livet är hårt. Det finns bara ett rätt sätt att se på de. Man kan inte göra som man vill utan man måste göra det på de (såkallade) rätta sätten. Men du vet att det inte finns några rätt och fel. Du lever i den naiva världen, som dom kallar den, du är en av de få som kan se bortom den hemska verkligheten, som alla kallar det, och se vad som finns bakom. Livet är ska inte vara svårt utan det ska vara lätt. Du älskar ditt liv och uppskattar all de små sakerna som finns i det. Livet är underbart.

Andra ser dig som konstig. De säger att om du inte börja inse vad livet egentligen innebär kommer du fara illa. Men du vänder ryggen till. Du vet att det är dem som kommer fara illa, riktigt illa, om dom inte inser glädje som finns i livet. Den glädje som så många har glömt bort bara för de är så fokuserade på allt de onda. Du har den glädjen och vill förmedla den vidare men det är riktigt svårt.
Vad gör man om människor inte vill inse livets gåva? Vad gör man när man ser människor borra ner sig i djupa hål som dem förmodligen aldrig kommer komma upp från? Det finns inget att göra. De måste själva lära sig vad dem älskar. De måste själva vara lite naiva och inse att världen inte är så hemsk som alla säger. För om man inser glädje kan man förmedla den vidare och hjälpa de som har blivit rånade på sin glädje, på sitt liv. De som lever i ondskan som andra människor har skapat. De är dem man kan hjälpa och inte dem som vägrar att se.

De vet du.
Livet är en gåva med glädje som vissa inte vågar se.
Du vet allt.

Du älskar ditt liv.

 


Tre rader.

Hey there! Marie har precis åkt hem i detta spöregn. Inte helt kul inte tror, hon kommer nog bli lite blöt! Vi har super chillat idag, ätit och varit trevliga med min farbror och hans fru. Trevlans.

Imorgon blir det Eclipse med Jackie och Julia, awesome!

Natti natti


The wish so many want

Himmelen är klarblå, inte ett enda litet moln syns till. Det gör så att solen kan stråla över himmelen och värma hela landet och även dig. Du går barfota på den lilla grusvägen som du hamnade på av en ren slump med gladiatorsandalerna i handen. Stenarna skär in i fötterna men det gör inte alls ont, det känns bara lite. Varma vindar blåser förbi och fångar upp ditt hår, det är skönt. Det hörs knappt några ljud allas, bara några fåglar och några barn som skrattar långt bort i fjärran. Du känner dej fri, du känner dig varm, du känner dig lycklig.

Plötsligt längre fram ser du en människa komma. Du känner igen gestalten men inte förens personen är cirka tio meter bort ser du vem det är. Ni går emot varandra snabbt men samtidigt så sakta. Ditt hjärta fylls av lycka och din mun slutar inte le. När ni möts kramar han dig samtidgt som han lyfter upp dig så dina fötter dinglar några centimeter från marken. Du tittar i hans ögon, de vackra bruna ögonen. Du älskar honom.

Ni går hand i hand längst den lilla grusvägen. Andas in den luften, låter solen värma er och låter friheten strömma. Snart går solen ner. Ni är lyckliga. Ni älskar varandra.



Helt Fucking Amazing!

JAG VISSTE DET! Cora vann alltihop! Hela World Championship Of Performing Arts 2010! Hon är nu en av de bästa skådespelarna i världen! Jag är så glad för hennes skull!!!!!! SKIT GLAD!! Otroligt!



Du är helt grym! Jag ser upp till dej! DU ÄR BÄST!



http://www.corawatson.se/Blogg/tabid/92/language/sv-SE/Default.aspx

A perfect song



Something you didn't know, right?

Några rader sådär.

Hey, sitter hemma hos Mamma just nu och det är ingen här förutom jag. Hon kommer hem på måndag så snart är hon här igen, jeej. Dem har det super i LA och jag är rädd för att hon ska gifta sig och bli en sån där Hollywoodfru... Hjälp, då byter jag efternamn...
Haha nej men finalen för Cora går inatt, klockan 04.00 svensk tid och den sänds dirket över nätet men jag vågar inte kolla. Hehe, jaja jag vet vad ni tänker. Men jag ska sova så jag är pigg imorgon!

Och om ungefär en timme kommer Marika hit. Sen ska vi troligtvist åka med Marie till Lizzie, fun. Nu ska jag fortsätta äta  min quornpytt.

Peace People!


Den 23 Juli År tvåtusentio

Jag älskar Pirates of the caribbean! Jag och Carro tittade på den igår kväll och den är helt underbar! Everything! Hehe, speciellt Jack (Johnny Depp) är otroligt grym. Skulle det inte komma ut en till film? Jag har för mig det. *Hoppas*



Okey right now springer Carro omkring och gör iordning sig och jag har precis slutat min göra-iordning-mig-springrunda. Snart ska vi fara iväg med de stora röda bussarna mot Märsta! (känns skummt att säga mot Märsta med tanke på att jag brukar vara där, hm..)




Hej så länge!


Segt Godis.

Hej.
Den här dagen går segt måste jag säga, beror troligvist på att jag gick upp klockan åtta. Men jag har hunnit med lite allt möjligt faktiskt. Jag har tillexempel gjort en spargris! Gymmat, kollat på Sweeny Tott (Hur ihv stavas det?) ätit, skrivit, kollat på gamla kort, städat osv osv. Ni förstår jag har hunnit med så mycket så att tiden går sakta. Hm.. Yeah something like that.

Om ca en timme kommer Carro hit och vi ska väl hitta på något spännande.
Imorgon kommer Pappa och Ingela hem, so jag måste städa... Noggrant... Mycket... Jobbigt...


 


Hunden är en människas bästa vän.

Du ligger där i din säng och är livrädd. Ingen annan än du är hemma i det stora huset. Klockan har precis slagit 03.00. Det är sent, du borde egentligen sova men det går inte. Alla små ljud som man inte lägger märke till på dagen blir tusen gånger högre. Väggarna knakar och frysen slår till i höga ljud. Du vet vad det är för ljud men det spelar ingen roll du är livrädd iaf. Det känns overhört mesigt att sitta i sängen och vara rädd för ingenting, men det är du.

Plötsligt hör du hur trappan knakar till och det är någon som kommer upp för den mot ditt rum somm ligger precis framför uppgången. Du fryser till, vågar inte röra dej och lyssnar skarpt. Miljontals av tankar flyger runt i huvudet och de åter kommer till det där för 4 år sedan. Tänk om det är samma sak igen? Tänk om det är någon som kommer upp för trappan, vad ska jag göra?
Fotstegen tystnar och du ser hur dörren sakta skjuts upp. Nu är du livrädd, tänker: att om jag ligger blixtstilla kommer den som gått upp för trappan inte se mig.

Du tittar försiktigt upp och ser inte någon i dörröppningen, den är tom. Vad är det här? Spöken? Sakta sätter du dig upp och tittar ner på golvet vid dörren... Vem är där?

Det första dina ögon möts av är en liten fluffiga hund som vinglar fram av trötthet, din hund. Dina andetag lättnar och du bli lungnare. Hunden vinklar fram till sängen och du klappar lite med handen och säger: "Kom, hopp upp." Men egentligen menar du: "Hoppa upp! Snälla! Jag är rädd!". Vovven hoppar upp och kryper nära intill dig. Du lägger dig ner och känner värmen, hundens lugna andetag och den mjuka pälsen mellan dina fingrar.
Nu är du inte rädd längre. Ljuden från nedevåningen låter fortfarande men du lyssnar inte. Allt knakande och alla spöken får göra vad de vill du bryr dig inte. För nu är du inte ensam längre. Du känner dig trygg. Nu kan du sova.



AWESOME. FINAL.

Jag kan meddela att Cora har gått till finalen! (World Championship Of Performing Arts 2010) De var 3 av 300 som gick till finalen och hon var en av dom! She is AWESOME!! Så jag sitter här nu och försöker räkna timmarna så jag kan kolla på den live på internet och dessutom vart jag ska kolla, hehe. Men GRATTIS CORA!

Jag ropar grattis så att dom ska höra borta i LA.
Hehe..


Simple Plan <3

Something that brings me up.


http://simpleplan.com/

Album #4: Pre-Production Begins
July 13th, 2010

Yesterday the guys boarded a flight straight to the studio in Vancouver to begin pre-production on album #4! The guys are super stoked to finally be back in the studio again. As you know, sp.com is the place to get all the scoops first so here’s one for you: for album #4, the band will be teaming up with producer Brian Howes, who has worked with Boys Like Girls, Daughtry, Hedley, Hinder and tons more.

So what exactly is happening during pre-production? Well, there are over 65 songs written and demo-ed for the album, way more than they ever wrote before for any of the previous albums. Now the guys are looking at all the songs to make sure sure they are good to go, and narrowing down the list of songs they want to record.

The guys will spend the next week in Vancouver before they head off to China. Once they return, it’s back to the studio to begin recording drums and the first notes of the album!

- Amanderz


Skulle.

Egentligen skulle jag varit på Zinken och skulle ha hört Muse spela. Men nej... Ist sitter jag här. Jag skulle ha hört deras nya låt. Jag skulle ha sett den undervara vackra männikskan Mat. Jag skulle varit med underbara människor. Skulle.

IDIOTISKA LIVE NATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, lite aggretioner ute.




Friends. Loveley. Friends.

Okej, jag är inte död eller kidnappad eller något liknande jag har bara haft det väldigt fullt upp här borta.
Det har varit grillning, spel, filmkvälll och en hel del mer saker. Awesome.

Dessutom har jag manisk följt mamma och Cora som är på andra sidan atlanten i Hollywood. Och jag kan meddela att Cora har gått till Semifinal!! Awesome!
(För er som inte vet så tävlar hon i World Championship Of Performing Arts 2010!)

I'm so proud hahah!



Your friends are the family you choose.

Crazy.

Hej hopp!
Jag och Carro sitter här och har precis varit ute med hundarna. Under denna dag har vi varit i stan, shoppar och ätit. Jag köpte två rubiskub, två block och pennor. Nice.

Under kvällen har vi spelat in underbara filmer som ni snart ska få se när dom har laddats upp på youtubbe. Jag lovar, dom är grymma! Mohaha.

Hej så länge!


Fuck. The. Card.

Nu springer jag iväg till bussen! Tänkte ta bilder på vad jag har på mig men min kamera har fuckat upp sig så det får bli senare. Så ist får ni titta på min underbara bild från Grekland! Jaej!

Ciao så länge!


How?

God Morgon allesammans!

Allt bra med er? Jag har iaf sovit bra utan spöken. So, snart ska jag duscha och fixa till mig sedan ska jag åka in till stan med Carro. Vi ska kolla runt lite i affärer och särsilkt Beyond Retro! Den affärern är underbar! Ligger långt upp på Drottninggatan, Drottninggatan 77 för att vara exakt, om någon skulle vilja gå dit.

Medan jag håller på här borta skulle någon kunna hjälpa mig med en sak?
Jag antar att alla vrålar jaaaaaaaa, så det ni ska hjälpa mig med är:

Hur i hela världen använder man en sån här kontakt?!?!
Jag förstår ingenting och har provat det mesta...




Akta er alla spöken! I HAVE A BIG BROTHER!

Okej, vem räddar en om man är en liten mesig och rädd 17åring som inbillar sig att det finns spöken överallt i det stora huset som hon sitter i?  Det kan vara vem som helst man vet aldrig... Och om man inte vill väcka sin vän Marie som bor i närheten?

Jo! Dam dam dam daaaaaaa:

Sin älskade storebror!


Jag smsade honom och sa att jag var rädd (Hehe) Då efter en stund ringde han upp och sa att han är här om en stund! Lättnad! Puh... Nu behöver jag inte gå och lägga mig och vara rädd. Awesome!


Time After Time


New Look

Nytt uttseende här, snyggt va? I Like It!

Jag har precis smällt i mig två Billys pizzor som lunch ungefär och snart ska jag gå till Ica och möta Lucas. Det regnar lite då och då här och det harförekomit "tyst" åska. Det låter lite skumt men det har de för hundarna kom plötsligt inspringandes från trädgården med svansarna mellan benen, så de måste varit en smäll som inte jag hörde men uppenbarligen dom. Stackarna. Nu vägrar dom gå ut och jag hoppas verkligen att dom inte skiter på sig.....

Tjingeling!


Paint Lonley House

Jag bor ju själv just nu och jag kommer aldrig kunna bo själv permanent (eller hur det stavas). Marie sov här i natt tack och lov för annars hade jag varit livrädd. Så jag har planerat att någon/några ska sova här varje natt för jag vågar inte sova själv! .. Punkt slut.

Nu ska jag gå och handla lite grejer sen vid fyra ska jag träffa Lucas.

So see you soooooon!


Home. My. Own.

Hej! Det var ett litet tag sedan jag var här, men nu är jag hemma iaf. Jag hade det super hos Sara och underbart hos Mickis!

Ute på Husarö (hos Mickis) hade vi det jätte mysigt. Vi åkte ring efter båt, vattenskidor (som var skit svårt men kul), kollade på film och gjorde det vi är bäst på ! Att prata! Loveley talk! Vi har ju inte träffas så mycket på den senaste tiden så det var super kul! På tisdag kommer hon hem och då ska hon bo hos mig har jag bestämt! Mohaha!

Det är dessutom ni andra (ni vet) också som ska göra mig sällskap under min lonley vecka här hemma. Min familj lämnar mig... Men inte Bonnie och Fideli! Dom är trogna dom! Haha

So nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och packa ihop och lämna saker hos min far, Carro ska hjälpa mig. Sedan på kvällen ska vi ut och äta (tror jag) med Sara och Matilda! Awesome!

God natt!

Ps Jag tog inga kort på husarö även fast jag hade med mig kameran... Tråkigt... Ds

Go Away

Nu åker jag hem till Sara och imorgon vidare till Mikis på Husarö! See You om några dagar!





Sleeping beauty

Idag har jag faktiskt sovit bort en stor del av dagen. Vaknade klockan ett och satte mig framför tvn. Sen så dissade alla mig:( haha nej då men ingen kunde åka med mig in till stan så jag åkte själv och köpte min älskade ryggsäck!
Oh yes! I got it! Jag visar en bild senare men jag är absolut in Love! J

Så efter det sitter jag nu här hemma och ska snart åka och handla mat med mamma. Sen blir det filmmys med bästa vän. Btw jag fick två underbara komentarer idag från random people. Awesome.
Ciao

Such a...

Stockholm Street Festival var skit kul! Några riktigt roliga och bra gautartiseter fick vi se. I Like it! No I Love it!  Haha nej men det var riktigt roligt. Jag och Carro fundera på att dra dit imorgon också om det är några andra eller samma, jag vill åka dit iaf. Awesome!

Nu ska jag sova för jag är trött jag. Mohahha!

Good Natt!


Songely song



Take my hand and walk with me!

Hehe <3



Lovely Life

Tjoho! Denna dagen har tagit mej till Kista och bio med mamma. Vi dåg filmen För Kärleken. Den var bra, jätte bra faktiskt. Väldigt tung med massor av budskap men riktigt bra. Helt klart värd att se! So do it!

Jag har även lärt mig ett nytt korttrick! Jeaj! Awesome right?

Och imorgon ska jag och troligvist Carro åka in till stan och Stockholms Street Festival. 


"Stockholm Street Festival i Kungsträdgården"

Storslagna street-festivaler är årligen återkommande arrangemang i länder som Kanada, Frankrike, Holland, Tyskland och Japan. Nu arrangeras för första gången en genuin street-festival med några av världens bästa gatuartister i Stockholm.

Mellan den 9-11 juli kommer Kungsträdgården att fyllas med artister som du inte trodde existerade och de kommer underhålla, överraska och fullständigt chockera dig. Många av dessa gatuartister får sitt levebröd ur hatten, år ut och år in, och de följer solen och det varma klimatet runt jorden. Men nu är de allstå här i Stockholm, så ta med dig hela familjen, samla alla dina vänner och njut av en upplevelserik helg. Välkommen till den första Stockholm Street Festival.

Medverkande gatuartister:
Från La Clique, The English Gents (UK), Abi Collins (AUS), Magic Brian (USA), Charlie Caper (SWE), Magmanus (FRA/NO), Arkadia (SWE),Samora Squid (AUS), Mr Pink (SWE)

Arrangör: Funnybones Production i samarbete med Kungsträdgården Park & Evenemang AB.

För mer information och program: www.stockholmstreetfestival.se

http://beta.stockholmtown.com/sv/Gora/Evenemang/stockholm-street-festival-i-kungstr%C3%A4dg%C3%A5rden/10973

http://www.stockholmstreetfestival.se/


Grymt! jag älskar sånt här och skulle lätt också kunna leva på det sättet. Awesome!

Nu ska jag ut och gå.

Ciao!

See you in the night!


Lovely and Perfect



Lovely song

Perfect song

It's killing Me

God Morgon.
Jag vaknade för en stund sedan med världens pms humör. Illa.
Jaja, idag har jag inget att göra... Jag har haft det i princip varje dag men not today för ja... Men jag kommer komma på något mohaha!
Jag måste bara äta lite choklad först så jag inte dödar någon, för då tror jag inte att någon vill vara med mig.
Så vi höres senare!



Bonniem, fotomodell nästa? Haha

Soon So Soon

Soon I will do the same.


Just some words from the heart

Det här är riktat till alla er människor där ute! Uppskatta livet! Vi vill ha allt men jag kan lova att man inte kan få något mer om man inte uppskattar det man har. Jag blir tokig på människor som klagar på allt och att dem har det så tråkigt och bla bla bla. Gör något! (Jag accepterar det dock)
Livet blir det som man gör det till.

You don't need to do extrem things to have something to do!
Gosh...

Lär er ramla utan att göra illa er! Lär er läsa en bok på tio minuter! Bygg en pyramid av burkar! Gör vad som helst! Jag peppar er till det! Jag drar er i svansen! Jag skirker er i ansiktet och står bakom eran rygg!
Sluta göra inget och börja göra allt!

Upptäck vad ni har innan ni förlorar alltihop.





Oj, oj, jag har åsikter jag. Like it.



Allmänt werid

Halllu Broder Jord!

Idag har jag och Marie solat, ätit glass och allmänt bara varit. VI blev också fotgraferade av några fransmän vid Våfflan... Roligt? Nej...
And btw jag har även försökt att övertala min far om att jag behöver en underbar vacker och snygg ryggsäck från Topshop men det tyckte inte han. Varför har pappor och killar i allmänhet så svårt att förstå att en snygg väska för 500 kr är värt att köpa!? I sound like a really bortskämd skitunge, but he made me one....

Heheh

Nu ska vi laga mat.
See you soon !


Detta inlägg skulle varit uppe för flera timmar sedan

The Music They Make Means Everything To Me

Något ofattbart har hänt. En händelse som jag har väntat på i hela två hela år.
Jag skakar av glädje. Jag gråter nästan av glädje.

SIMPLE PLAN SKA SPELA IN EN NY SKIVA NÄSTA VECKA!!!!!

Jag fick precis veta det och jag är så glad så jag vet inte vad jag ska säga.
Mitt favoritband någonsin. 
Bandet som har gjort den mest underbara musik någonsin.
Bandet vars musik betyder så mycket för mig.

Och en ny skiva innebär (förhoppningsvis) en turne!!

Och då kommer då säkerligen till SVERIGE!

Alla världsproblem försvann just i denna stund.

SIMPLE PLAN SKA SPELA IN EN NY SKIVA NÄSTA VECKA!!!!!


En av deras nya låt - You Suck At Love



Nu ska jag lyssna på deras gamla cd skivor för jag kan knappt vänta.

My very best friend in the hole world

Nu har Märtha åkt hem. :( Lite jobbigt att lämna henne på Arlanda men men. Vi ses snart igen :D
Vi hade det iaf jätte roligt. Vi åt massor med godis, shoppade, spelade spel, var på Gröna Lund och mycket mycket mer. Helt underbara dagar.





Vi åkte Jet Line (även om det inte syns att bilden är tagen i den)



Vi åt Ben and Jerry's glass and Splash!



Vi stod i en jätte kort kö (5 minuter) till Insane


 
Vi gick vilse i Lustiga huset och jag hittade minst fyra Märthor!



Vi tog kort i slänggungan fast man inte fick! Mohaha!



Vi åkte mycket pendeltåg




Och vi gjorde mycket mer but the best memories stays in my heart!

See you soon!

14 years and forever

Äntligen

Imorgon eller idag menar jag kommer världens bästa person hit.
Jag har saknat henne länge och klockan 08.45 landar hon på Arlanda.
Äntligen.


(Copyright by little Stonface even if you don't want them)

If you only knew

It's in the night I live.



Detta har jag köpt idag:


- Liten byrå gjord av återvunnet matrial från Indiska


- Din Sko


- Block från Indiska



Does this sounds good? Who the hell knows?

En update från igår: Jag trotsade min trötthet och åkte till Sjuddargårdbadet till Mikis och Marie. Sedan var farde jag till Uppsala med mamma. Och på kvällen/natten hade jag och Mikaela och Carro Twlightmaraton (eller snarare Twlight-joggingrunda med tanke på att det bara är två filmer.. höhö)

Och idag har jag kollar på Eclipse med Carro. Jag vill bli en vegetarianvampyr! Watch out! Haha
Nej men den ägde allt och var skit bra. (Se den, jag befaller!) Dessutom upptäckte jag att Jasper är så fruktansvärt snygg! Grr... Jag dreglar nästan... Oh...




Han är tiotusen gånger snyggare i filmen! Me new crush... Höhö.


Ps jag köpte världens gulligaste lilla byrån på Indiska och skit snygga skor på Din sko. Ni ska få se dom snnaarrt ;) Ds

Music


Tired oh so trött

Jag är extremt trött. Då menar jag inte bara trött utan typ sjukligt trött. Jag vaknade vid åtta av min väckarklockan men orkade inte röra mig en milimeter, så jag fick ringa till pappa och säga att jag inte kunde jobba idag. Sen somnade jag om. Gick upp vid elva fast jag gick och la mig igen. Lide senare vid kvart i tolv gick jag upp från sängen men somnade i soffan...
Nu sitter jag här, vaknade för en stund sen och är fortfarande skit trött.

Jag orkar inte göra någonting. Marie och Mikaela är på Sjuddargårdsbadet och jag skulle kunna åka dit men jag orkar inte. Inte bara orka för att jag inte vill utan jag vill men kan inte för min kropp är helt död. Så jag ska förmodligen släppa mig till soffan nu och hoppas att några krafter kommer till mig! Mohahaha!
Nej men snart blir jag pigg! Har jag bestämt.

Punkt slut.

Whats the point?

Jag har hickat i en halvtimme. Det är skit irriterande. Vad är meningnen?
Suck.. Hick..


I love ost

Nu ska jag och Marie dra till Coop och köpa ostbågar.
Sedan ska vi dra hem till hennes far och kolla på film.
Mysigt.


I wish for world Peace

Busschauffören frågade mig om jag var en sån där fredsperson.
ad är man om man är en fredsperson?
Man kanske vill ha fred och att alla ska må bra.
Man kanske bara vill att inga ska bråka.
Men vem vill inte det?

Jag antar att jag är en sån.
En sån där fredsperson.


Flyg fula mygga flyg!

Hemma från världen. Ne, hemma från Svalle.
Vi hade det riktigt trevligt igår.
Det började med att jag åkte vilse för Svalle sa att jag skulle gå av vid en station som inte finns... Men tillslut hittade jag honom i Täby centrum. Vi gick runt lite innan vi åkte till Arning och köpte mat, nagelack, chokladägg och japan grejs.
När vi kom hem bakade vi muffins, lagade mat, spelade kort, gjorde armband och tittade på film. Trevligt! :D

So och nu sitter jag här och funderar på om det är bra väder eller inte. Kan inte bestämma mig. Hm....




RSS 2.0