Inte långt kvar nu.

Jag håller på att packa och fixa förfullt här borta. Jag har verkligen försökt att ta med mig så lite som möjligt och tror att jag har lyckats ganska så bra, min väska väger enbart tio kilo. (Hehe).
Ikväll kommer Julia hit och sover. Sara sover hos Carro och imorgon klockan 11.15 lyfter vi mot London! Jag kan inte förklara hur mycket jag har och ser fram emot det här! Det ska bli så grymt kul och nu är det inte långt kvar! Helt underbart.

Love You Guys.

Med dessa söta flickor. Vi sjöng Lips och åt mat. Jätte mysigt. 
Imorgon blir det Sats, Sigtuna och Sollentuna centrum (Haha SSS) med M and M plus Jenny. Härligt.
Nu ska det sovas. 

Sweet Dreams.

Soon I will be there again. With the best people in the world.


Christmas Eve.

God Jul!
Äntligen är det Jul, jul på riktigt. Love it.
Nu ska jag äta lite och om ca två timmar åker vi till mina kusiner på Drottningholm.

I hope you have a beautiful Christmas Eve.


Julklappar ska handlas.

Nu beger jag mig ut med Emilia och Oliver och handlar julklappar. Eller dom ska handla medan jag bara hjälper till för jag är redan klar. (Vilket är väldigt skönt).

Have a beautiful day!


It's something about Christmas time.

Jag fann min jacka igår! Heaven! Av alla ställen jag har letat så finns den här i Märsta.hm.. Men den var dock inte på rea som överallt annars men whatever I found it!

Jag har precis gått upp och ska nu ta det lungt och slå in lite julklappar. Waay, det är julafton imorgon! Loveit! Julmat, släkt, familj, godis, glada, lekar, klappar och lycka kan det bli bättre?



Crazy Lucky Day!

Hell! Jag har haft fullt upp här borta. Igår var jag och mina flickor ute och åt och planerad London! Det var super mysigt och roligt. Vi har nu en plan om vad vi ska göra. Awesome.

Nu har Julia precis åkt hem och jag ska snart börja göra mig i ordning för att åka upp till Eurostop med Carro. Igår var vi i nästan varenda HM i hela stan och letade efter en jacka som jag vill ha. Men den var slut överallt och där den väl fanns så var det inte rätt storlek. Crap. Nu ska ja se om I have the luck!

Have a nice snowy day!


Taylor Momsen


Snow Day.

Det blev ingen tripp till Rimbo och Hallstavik tack vare snön :( Inte roligt alls. Så jag tillbringar tiden här hemma i min ensamhet hehe. Nej men det är bara att ta det lungt.

Tittade precis på Em-finalen i handboll. Damerna tog silver och det är grymt jobbat mot Norge! Första medaljen någonsin, grymt!



Aftonbladet.se

Sl, you are amazing.


Time for bed.

Ska gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon. Ska åka till Marika och titta på hennes match i Rimbo. Sen blir det att sova där. Jag bara hoppas att tågen och bussarna och alltihop fungerar som det ska. För det ska tydligen snöa mycket (Jättemysigt!) och det är inte så där jättebra om man ska åka med Sl. I think you know why, we all knows why.

Så det blir spännande. Nu ska jag flytta på Fideli, som ligger och snarkar i min säng, så att jag får plats.

Sweet Dreams Beautiful!



En liten söt bild från några veckor sedan.

Final. Finally.

Har haft en mysig film dag med Mikis. Hon väckte mig med sitt sms vid ett och sen har det varit film heeela dagen. Stolthet och Fördom och Mean Girls.

Men först tittade vi på Em semifinalen i handboll och damerna vann! SVERIGE ÄR I FINAL! Det är första gången någonsin och det är så underbart! Finalen är imorgon klockan 17.00.
I'm proud!



Jullov. Lycka.

Har haft en mysig julavslutning iskolan under dagen. Sen super mysigt julfika med Sara, Sussie, Carro och Julia. Vi tittade på någon film som ingen riktigt förstod (och som jag inte kpommer ihåg vad den hette) och böt julklappar. Jag fick Saras! En jättefin liten ask, kan visa er imorgon.

Sen nu på kvällen har jag firat Oliver med släkten. Liftade förövrigt med min morbor hem från stan vilket var underbart för jag slapp pendeltågen (för en gångs skull, hehe)

Nu blir det en film och sova. Länge. Helt underbart med lov.


Bea is playing in the kitchen

Har bakat och fixat heela dagen, och nu på kvällen har jag gjort klart några uppgifter till Fackteckningen. 
Imorgon är det Julavslutning som gäller sen blir det julmys med tha gang och sedan hem för att fira bror min. En mysig dag. Ska försöka få tag i min morbror och fråga om jag kan åka med dem från stan. Härligt.
No is bed time. Sweet Dreams Beautiful.

Afrikanska pygméigelkott

Detta unerbara söta lilla djur läste jag precis om på Fokis blogg. Och jag vill ha en. Så otrolig söt!

Sick.

Jag är sjuk. Har varit hemma sedan i tisdas vilket bara blir tre dagar med idag men det känns som en evighet. Det är skönt men samtidigt väldigt långtråkigt. Så snart ska jag trotsa mina baciller och baka radiokaka till min brors födelesedag imorgon. Det är en kaka som ska stå i frysen i ett dygn och jag har velat göra en enda sedan jag var liten men har inte gjort det, konstigt nog. Men det ska jag roa mig med.

Upptäckte förut att jag hade svarat på ett sms som jag fick av Julia i morse i min feberyra. Not good. Jag stavade som en kratta:

Hey :) de år sådör tank men mink ögo år helt suka. :( <3

Don't be sick and text.

Nu ska jag och mina symton överväga om jag ska orka mig ut med hundarna innan jag bakar.

Ciao!


Jay Smith


Kat von D


We Won!

VI VANN!
Oh yes vi vann vår andra match idag mot Jakobsberg. HAHA! Jag tycker inte om dom för de är världens grinigaste och otrevligaste lag. Men det tacklade vi haha. VI är grymma!

I Will Get. M and V and G. For once.

Sitter på Svenskan nu och skriver min krönika. Jag är klar men försöker komma underfund med detta betygskriterie: 

Du drar egna slutsatser kring litteratur i förhållande till miljö, tid och samhälle.



What? Jag tycker inte om skolaverkets betgyskriterier överlag, men nu ska jag få in alla och faktiskt få dom där tre bokstäverna. Där med basta! Hehe.
Jag vet inte hur jag ska få in det i min fina krönika utan att allting ska faila. Jag ska försöka! Oh vad jag ska försöka.




Hey Beautiful

Har suttit och skrivit på min krönika nu. Den är inte klar på långa vägar men som tur är får vi tre timmar på oss imorgon på lektionen. Den ska ha rubriken Varför ska vi läsa 1800-tals romaner?. Jag vet inte riktigt vad jag tycker men jag ska låta orden bara komma ut av sig själva, haha.

Nu ska jag tvätta mig och sooovva. Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt men det gick ju inte sådär jättebra. Men nu är det bara imorgon kvar sedan är det heelg! Men den här veckan har varit en väldigt bra vecka överlag så jag har inte känt den där extrema längtan efter helg. Ganska skönt faktiskt.

Nej jag måste gå och lägga mig. Ska ta en buss tidigare imorgon dessutom så I need to sleep.

Sweet Drems.


Cute.



Kultur och idé historia här borta. Vi håller på med romantiken och den är väldigt interessant. Jag tycker om deras ideér och tankar. Read about it. 

Nu ska jag fortsätta. Ciao.

RSS 2.0