I've been waiting for a hero who's brave and strong


Shoese Dosse

Idag ska jag köpa nya skor! Har räknat ner i en evighet så nu är det äntligen dax. Jag har ställt in mig på att köpa de vita stövlarna men nu börja jag få lite kalla fötter (HAHAHA). Men jag ska kolla runt och fundera men det kommer säkert sluta i dom vita, eller jag vet inte. Let's wait and see.




(Dom ser typ ut så här fast utan klack och lite kortare)


Beautiful Eyes. Say So Much.


Who are you?

"Om du hade ett sista andetag, skulle du ge bort det eller ta det själv?"












Looking forward.

Att ha ett matteprov när man bara har haft en lektion med Matte B är inte kul. Dessutom går det inte heller så bra men men.. Nu ska jag vänta på att Carro ska räkna klart för jag har tråkigt. It's hurts.

Vet ni? Jag längtar grymt, galet, mycket till handbolls träningen ikväll. Jag vet inte varför men jag hoppas att den är bra för annars blir jag besviken. So that keeps me moving.



The People that makes my ears go nuts.

Flying in the sky

   



Några bilder från igår. Förstår ni hur högt det var!?!

HELP!

Att fira ner sig själv för ett torn som är 47 meter högt är läskigt! Men jag gjorde det! Och det gick hyfsat bra för utom att jag tappade greppet och "ramlade" några meter i en för hög fart (enligt mig). Jag klarade mig såklart men gav i från mig ett skrik. Det var en av dagens höjdpunkt tror jag, att dom andra fick höra mig skrika... Hm.. Jag brukar inte vara så "skrikig" av mig men när man får för sig att man ska dö så...

Vi hade även självförsvars träning och shit, det var skiit kul! Haha. Nu kommer ingen våga bråka med mig inte för då smäller det hårt! (om dom ens gjorde det innan... hehe.)

Nu ska jag äta lasagne och godis! Yummy.

             ´
                                                          
Lägger upp lite bilder senare när någn har lagt upp dom på fb. Så länge kan ni titta på den här söta varelsen.

I don't say anything.

We lost. 
Jaja, och stackars Amanda fick åka ambulans till sjukhuset efter att hon hade slagit i bakhuvudet riktigt ordentligt. Stackarn! Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!  We haft to wait and see. 

Nu ska jag försöka få tag på Mikaela och Marie. Vi ska ha movie night and they don't answear.. Haha





Keep Your Smile

GAME

Nu laddar jag inför match! Vi ska möta Hammarby och jag vill verkligen vinna. Jonas hämtar mig om tio minuter. Tagga!


Hell Yeah!!


Fredag.

Sitter i skolan och har Svenska B. Inte speciellt kul men om en timme och en kvart slutar jag Wihooo! Efter skolan ska jag och Carro fika med Rebecca. Mys.
Tadaa. Sen är det heelg.



Tänk om skor hade känslor....

My Idea.

Jag älskar min Mormor! (inte bara för det här) 
Jag ringde nämligen henne och frågade om min spargris som står hos henne för jag ville veta hur mycket pengar det finns i den. För jag behöver ju pengar till till min idé och nu kan jag berätta att mormor sa att hon kunde bidra! Att hon kunde betala Jihooo!!

Så mina vänner, nu kan jag berätta att jag ska börja dansa balett igen! Awesome!

I'm So Happy Right Now!!!!!!


She's awesome.


HB

Hey där.
Jag sitter här hemma och har precis bakat kakor. Det blev några skumma mördegs kakor som smakar typ, torrt? Jag vet inte riktigt men dom blev inte speciellt bra. Fast dem går att äta.
Jag har även ritat lite och fixat men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hm... Spännande. Ladidid da!

Nu Kör Vi.




This. Day.

Jag hatar min mage! Jag lovar att han gör så här mot mig för att han bara vill vara elak. (Ja jag kallar min mage för en han, don't ska why) Men skoldagen var trevlig. Jag hade Fackteckning B och Mönsterkonstruktion B (vet ej hur det stavas) funny!
Och vet ni! Jag har börjat tycka att det går väldigt fort att åka hem. Det tar ungefär en timme men det känns som bara tio minuter.. Skumt... Men skönt!

Nu blir det träning och jag hoppas jag känner mig lite piggare denna gång.

En underbar sång som ni kan lyssna på medans jag far iväg!

BByyee


Slow.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag behöver 1045 kr för att kunna genomföra en idé? Jo det är så här att jag kan meddela att jag har fått ihop 151 kr! En liten bit på vägen... Nu behöver jag bara 894 kr. Det här ska nog gå alldeles utmärkt ska ni se!
Sakta men säkert.

Btw jag har fortfarande inte hitta mammas kamera. Förstår inte vart hon har lagt den. Hm...


Borta

Jag har tillbringat den senaste halvtimmen med att leta efter mammas kamera som är spårlöst försvunnen.
Vaaaaart kan den vara?


World. Down.

I Think it's time to change the world.
To take away everything that dosen't makes sense.
To do something right.

Jag har hört många säga att om världen skulle vara perfekt, utan krig och elände, skulle det bara vara lugnet före stormen. Det skulle vara ett startskott till ännu mer kaos och ännu mer lidande, världen skulle gå under.

Varför tror vi alltid att det perfekta leder till enormt kaos? Varför tror vi alltid att det är som så bra kommer att falla? Varför vågar vi inte tro på fullständig lycka? Vi är rädda helt enkelt. Vi är mesar.

För verkligheten ska ju vara hård, eller hur?



Your Hair. I would die.

Jag är sjuk. Inte förkyld utan sjuk, vaknade med en enorm smärta i magen och dessutom har jag ont i knät. Why?! Men nu mår jag mycket bättre men lite ont har jag. Kroppen är en skum sak måste jag säga... Och så blev jag knockad på träningen igår så jag har fläskläpp, Life is wounderfoul!
Nej men nu ska man inte klaga. Stackars Eva fick armbågen ur led på träningen igår :( Jag hoppas verkligen att det gick bra på sjukhuset!

Nu ska jag leta reda på något mer att äta, Jihooo!


When You Want To Be Happy. Look Back On Beautiful Memories.

















Lovely Day

Right now I have English B, fun.. Hm.. Det kan man ha olika åsikter om. Det är inte mycket som sker här förutom att det är en underbar dag idag! Jag känner mig så glaaaad! Sitter ju bredvid underbara Carro så vad kan vara fel? Inget!
Jihoo!

Nu ska jag förbereda en Oral presentation (Är det bara jag eller får ni också andra tankar än på att jag ska hålla ett tal?)



Se Där.

Trampelitramptramp!

God kväll mina vänner!

Maten hos pappa var som vanligt helt underbar god och Ingela kom på en grym ide! Hon sa nämligen att jag skulle ju kunna praktisera hos någon som syr/designar/liknande kostymer på en teater! Grymt! Skit kul när det är lite mer crazy eller vad man ska kalla det. Jag ska köra på den idén.

Sen har jag själv en annan idé som jag försöker spinna vidare på. Den är rolig och helt möjlig förutom att jag på något sätt måste få ihop 1045 kr.... Pengar som vanligt. Ska alltid stoppa en.

I Hate Money.

Ne, för att peppa mig lite slänger jag in en bild på en underbart vacker varelse.





I Hate To Do Things I Don't Want To Do



Grekland 2009. Tänk om varje dag kunde vara så fri.

No Way!

Det gick inte bra för oss idag, två förluster. Men men lite bra gjorde vi. Finns inte så mycket att säga. Det är bara att bryta ihop och gå vidare som våra tränare säger. (I handboll visst, men annars livet nej, hehe)

Nu håller jag på att tvätta, super fun! ... Nej. Jaja ska snart fara till min far och äta middag, jag guidade honom fram till den vegetariska disken på maxi genom telefon. Höhö.

Jag ska nog ta och och måla lite innan jag åker också.


The Game

Det blev förlust med 17-20 mot Haninge idag men det gick riktigt bra för mig att spela. Åtta mål och jag blev matchens lirare! Första gången jag blir det och jag är grymt glad! Fick en tröja och en usb minne från Nordea. Jeeeeeeeeeeeeeeeej!

I'm Happy!


En liten tanke

Det finns två sätt att vara unik på.
Man kan vara normal unik och unik unik. Think about it. Många kallar sig själv unika och därför bildar de en stor unik grupp. Sen finns det dom som verkligen är unika och det ser man om man verkligen tittar. So open up your eyes people. Hope you understands.

Nu ska jag ladda inför SM imorgon med sömn.

Sweet Dreams.



So Sweet So Beautiful

Världens sötaste hamster.
Så liten och så söt!

(Nu ska jag åka hem från skolan. Har haft Svenska B och fikat, mums)





Hey

School. School. School.
It's taking my life.
Oh  No.

Jag har iaf bara en lektion, Svenska B. Sen är det jubileum fika! Awesome! Ikväll är det träning sen myskväll med mamma!

Och en liten btw jag tappade inte min tandborste i toan i morse! *Stolt*







Pictures Weheartit

Summer. I miss.

Full rulle i skolan. Full rulle hem. Nu sova.

Jag saknar sommarlovet så grymt mycket. Jag saknar att kunna göra precis vad jag vill, är jag inte tvingades att skriva uppsatser, läsa värdelösa böcker och ha tråkiga redovisningar. Gah... Blubbediblubbediblubb.
Nej nu ska jag inte klaga.

Jag kan tala om att det är J-sm ihelgen och jag ser fram emot det grymt mycket! Vi ska vinna! Woho. Nej men det ska bli riktigt roligt.
Nu måste jag sleepa, för att jag ska orka kravla mig ur sängen imorgon. Det är trotsallt fredag.

Och vet ni! Jag tappade min tandborste i toaletten igår... Det är den femte tandborste som jag tappar på ca två månader! Why?!
Nej jag är inte klantig dom ramlar ner av sig själv.

Sweet Dreams!



Liten Uppdatering

Heeeellllluu.

Sitter i skolan och har Kultur och idéhistoria. Det är första lektionen och jag måste säga att det är interessant. Vi pratar om litterautruen och min grupp ska göra en poewrpoint om den. Spännande.

På lunchen har jag tänkt att gå till bibloteket och skaffa ett lånekort så jag kan låna den sketans engelska boken på svenska. Då kan jag pararelläsa och kanske förstå något iaf.

Peace!





To Day I'm So Happy

Jag känner att jag halkat efter rejält här med bloggandet men jag har haft galet mycket för mig. Speciellt med det här att byta skola och så. Men nu ska jag kämpa mig tillbaka. Hehe.

Idag var det träning och den var awesome! Jag älskar laget/en jag spelar i! Människorna är så underbara och jag blir så glad och lycklig av att spela. I Love It.
Det känns så underbart att känna längtan efter träningarna, att faktiskt på riktigt älska handboll.





Möblera om

Jag har sedan ca klockan två möblerat om och städat mitt rum. Med hjälp av Carro har jag flyttat tre bokhyllor. Awesome! Det är fortfarande fruktansvärt mycket kvar men snart kommer det bli klart och mysigt blir det! Jag tänker inte visa några bilder nu när det är kaos men när det är klart då ni!

Nu ska jag fortsätta plöja mig igenom alltihopa.

I See You


Lunch

Sitter i skolan och har Företagsekonomi. Vi ska skapa en fetival och se om det skulle fungerar att ha en. Det är faktiskt riktigt roligt! Vi slutar vi och nu är det lunch Jihooo!

The Time Has Come

God Natt People! Jag har ätit tårta i stora mängder! Love it! Som jag har längtat!

Imorgon är det Företagsekonomi som står på schemat, jag tror att det är grymt kul. Sen när jag kommer hem på eftermiddagen ska jag möblera om mitt rum också, har kommit underfund med att jag inte kan sova när båda sidorna är fria i sängen. Om jag sover bredvid någon går det bra men inte om jag sover själv. Utan jag vill helst sova i ett trångt litet hörn, så i natt har jag bäddat i min walk in closet, yes box. "Sömn är precis lika viktigt som att andas, det är bara det att vi inte vet om det"
Oh Yes.



You took my day

Hej hopp!
Första skoldagen idag på DG och den var helt okej. Lite segt med matte i tre timmar, hehe. Men annars var den bra.

Jag känner att jag har varit riktigt off och on track här idag... Hoppat av och på som jag vet inte vad men men. För lite sömn gör mig till ett deppat monster.... Så inatt ska jag sova läänge. Men först ska jag hem till Pappa och fira Emilia som fyllde år i fredas. Och jag har inte hunnit göra klart hennes present! Fuck... Jag har kämpat länge men är inte helt klar :( *Sad face* Hope she will understand.

Kram och krum


When you get home

Okej, jag har inte kunnat blogga för jag har varit på handbolls cup i Göteborg hela helgen. Vi förlorade varje match men på tanke på att vi bara möte Sveriges topp tio bästa lag typ så spelade vi riktigt bra. Hela helgen var super rolig!

Imorgon ska jag vandrar iväg till den nya skolan. Spännande. I Like it.

Sweet dreams Beautiful!

Hörs imorgon!

Wops

Egentligen skulle jag städat, tvättat inför Götborgscupen i helgen, letat reda på alla böcker från Jensen och fixa lite andra saker men jag somnade... Somnade framför tv:en runt ett, två och vaknade för en kvart sen. Nu är jag jätte seg och det känns som att jag fortfarande drömmer. Hm...

Nej jag måst piggna till snart kommer Jonas och hämtar mig för vi har träningmatch i Huddinge. Wish Me Luck!


DG

Nu drar jag iväg på ett möte på Design Gymnasiet. Yeah!

Fyra simpla rader med mycket innehåll

Nu flyger jag iväg till träningen, Jihooooooooooooo!
Kommer troligtvis inte skriva så mycket mer här idag men I can tell you that I have some really big news.
Men dom avslöjar jag senare Mohaha!
Bye Bye

Cocco

Jag är hemma nu! Har ont i huvudet och täppt i näsan. Sverige sjukan! Wihoo...... ... .. . .. . .. . . . .
Men jag tänkte träna idag iaf för jag vill kunna spela match i morgon.

Idag har jag haft bland annat Psykologi A och jag kan säga att man blir lite skum när man läser den kursen. Speciellt när man pratar om saker som man känner igen hos sig själv och hos sina nära och kära. Man får en helt annan uppfattning varför någon man känner gör som den gör. Det är väldigt intressant.

Nu ska jag leta reda på något att äta för jag är hungrig. Sen ska jag försöka få tag på lilla Carro som inte svarar Mohahha !






Btw Jag och Marie åt världens godaste chokladboll idag.

Politik Romeo och Julia

Okej jag vet att det är en bild dom har satt ihop men iaf. Min första tanke var att det ser ut som dom är på väg att kyssas och tänk vad roligt om det skulle vara så, att Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin skulle bli kära! Värsta Romeo och Julia dramat ju. Jag kan se framför mig hur dom blir jagade av pengakåta moderater med tusenlappar och översnälla sossar med skattepengar...


A Silent War Has Just Begun

Sitter i skolan och har Textkommunikation A och tuggar Hubba Bubba.
Visst är det underbart...





Color. Shine. Färg.

People I can promise you that color dosen't kill. So you don't need to be scared. Just try it.

   



   




I know that it's just a story.

Som alla andra människor i detta land med världens konstigaste klimat kan jag berätta att jag håller på att bli förkyld och inte lite heller. Men vad ska man klaga på. Alla är i princip förkylda hela tiden.

Jaja jag kan väl erkänna att jag inte städade, inte alls. Jag fastnade i Harry Potter och Dödsrelikarna. Jag har nästan läst ut den och jag måste bara säga en sak, VARFÖR DOBBY?! Jag började seriöst nästan gråta när han dog, han är ju en sån gullig och allmän dum varelse som är så fruktansvärt snäll. Det är inte rättvist. Poor Dobby.

 


This Is War

A warning to the people, the good and the evil
This is war
To the soldier, the civilian, the martyr, the victim
This is war






Clean

Home Sweet Home.

Imorse var jag så trött att Oliver väckte mig cirka fyra gånger innan jag ens märkte att det var morgon... Men nu är jag pigg!
Skolan va faktiskt ganska rolig, speciellt den litterära gestaltningen, vi skulle skriva meningar där alla ord skulle börja på samma bokstav. Ex Barnen badade bredvid bryggan. Jag och Elin kom på en hel del roliga och bra meningar, mohaha!

Nu ska jag städa, hade aldrig min traditionella veckostädning förra veckan så det är väl bara att köra på. Jag städar en gång i veckan och det räcker, heheh.. Sen tänkte jag måla mina naglar, leka med smink, skriva och vänta på mamma, när hon slutar ska vi åka till Maxi och köpa hubba bubba, jihooo!


Shhooppinngg.

Det finns två alternativ att shoppa på.

Ett av dom kan vara att du går in på Gina Tricot glad och letar reda på dom där jeansen som du så länge velat ha. Du tar med dig två storlekar för att vara säker och går till provrummet. Där upptäcker du att dom sitter perfekt över rumpan och i midjan men när du tittar ner på benen är dom minst 8 cm för korta. Greeeat!
Då provar du större storlekar och när du hittar ett par i rätt längd ser det ut som att du har skitit på sig för dom är förstora. Du blir då lite grinig och muttrar för sig själv om hur dåligt jeansen är sydda och överväger om du ska köpa skiten för 199 kr så du kan åka hem. (Kvinnliga humöret slår till)

Eller

så fortsätter du att muttra och tar med dig alla paren och lägger dom i en hög på bordet utanför. De som jobbar där kan få vika ihop alla själva för jeansen var ju ändå så värdelösa (även fast det inte är dom jobbandes fel). Din mammas ord ekar i huvudet när du muttrandes lämnar affären "Titta i flera affärer innan du köper".
Du går runt, runt i Sollentuna centrum och letar efter HM och när du kommer fram hittar du direkt ett par snygga jeansleggings som du går direkt och prova. Dom sitter perfekt både över rumpan, i midjan och på längden. Du blir genast glad och inser dessutom att dom kostar hälften så mycket, 99 kr. Då blir du så glad att du köper en turkos glittrig eyeliner dessutom, som gör dig ännu gladare. Sen går du nynnades ut från affären och känner dig stolt.
Jeans incidensen på Gina är som bortblåst.





Saturday

   




                            


Run for your life

En litern rekommendation till alla er harar där ute i det vilda:

Om ni ser än kvinnlig människa på 1,80 komma gående i skogen med två beiga lurviga pälsbollar i svarta snören ska ni hoppa iväg så fort ni kan. Ni ska inte sitta kvar och äta gräs som om inget händer. Ni ska inte heller titta upp och ta ett skutt närmare dessa ylade varelser. Ni kan då riskera ert liv och dessutom riskerar att någon tror att människan blir överfallen för pälsbollarna skriker som barn.

Sen kan jag ju även berätta att kvinnan, som har ont i ryggen, inte tycker det är speciellt roligt när hon måste använda hela sin tyngd för att flytta på pälsbollarna. Hon tycker inte heller det är roligt att behöva springa baklänges in i en mängd stickiga buskar för att du fortsätter att skutta framåt.

Ett lite tips bara sådär.


Baby you're beautiful, there's nothing wrong with you






Sleepy

Jag har försovit mig.... Väldigt mycket dessutom så det blir ingen skola här inte. Men det kan väl vara skönt ibland. Så vad ska jag hitta på idag då? Jag tror jag ska släpa mig iväg till Sollentuna och köpa ett par byxor (som jag har velat ha i åratal) och titta efter en present till min syster. Just de! Min mormor fyller 74 år idag! Graatttiiis, jag ska slå en signal till henne senare. Oh yes.

Btw Det var Fideli som glömde att väcka mig...




My Girls.














LP

Linkin Parks nya låt. Jag tycker den låter väldigt annorlunda om man jämför med deras andra låter, men den är riktig bra!
Hoppas, hoppas att dom kommer till Sverige snart!

Aj...


07.05

Okej, nu är jag mer back on track. Mår bättre än igår men orkar inte åka hela vägen in till skolan så ja är hemma idag med.

Imorse vaknade jag innan mitt alarm och då var klockan 07.05... Läskigt för det senaste dagarna har jag vaknat innan alarmet och alltid precis 07.05. Hm.. Inte läskigt kanske men typ skumt. Haha.


Tre Simpla Rader

Nu är det handboll som gäller!! Loveley handball. Loveley team.

Har hittat mina träningskläder också så nu är allt perfect!

Bye bye!


What do you wany from me?


I do not now what to say.

Sitter hemma och försöker lista ut vilket tåg jag ska ta till träningen. Åkte hem från skolan efter Psykologilektionen, orkade helt enkelt inte vara kvar. Så jag åkte hem, tittade på film, ritade och åt Zoo tabletter. Mys Onsdag med andra ord.

Nu ska jag snart äta middag sen leta reda på alla mina träningskläder.

Ciao


Morgon

Good morning? Bad morning? Crazy morning?

Hm. Min går än så länge under good. Jag ska nu fixa i ordning mig, surprise! Nej men jag har inte så mycket att skriva om förutom att jag älskar min säng. Hehe.
Och när jag inte har några batterier till min kamera blir det inte mycket roligare. Höhö.


RSS 2.0