To Night.

Jaha snart ska jag gå och lägga mig men tänkte bara nämna vad jag har haft för mig ikväll.

Jag har bakat bullar med mamma, spelat alfapet med mamma, spelat gitarr, jagat Oliver med en grön gummigrytvante , suttit vid dator, letat efter en av mina jongleringsbollar (som är spårlöst försvunnen), pluggat psykologi, trännat på att sota mina ögon, letat igenom min garderob och insett hur mycket kläder jag har och tittat på Time Out.

Så har min kväll sett ut och nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka hoppa upp ur sängen imorgon. Men jag har en motivation! Mamma har köpt super god jucie! Awesome!

Sweet Dreams


Bye bye.



Bye Bye Sofia <3
I going to Miss you.

Hm... No?

Skola. Skola. Skola.

Idag när jag och Linda var utanför HM stod det en orkester utanför från vänsterpartiet. En man började prata och sa "Den här melodin handlar om pengar, att pengar inte kan skapa elände. Förutom om man har för mycket och det är dem med för mycket pengar som vi ska hjälpa"

What?

Nu är jag inte speciell insatt i deras politik men hallå är det dom med mycket pengar som ska få hjälp? Det hänger inte ihop i mitt huvud.
Någon som kan förklara?

 






Vatten

Visst är det fruktansvärt jobbig att duscha när vattnet själv ändrar temperatur? När man står där och sköljer ut schampot och helt plötsligt blir man skållad... Sen går det tillbaka till den normala temperaturen och sen från ingenstans kommer det ett vatten fall av is! Typ. Det är inte skönt.
Någon som känner igen sig?


Ett försök att visa mitt lidande....








Nu ska jag gå till skolan.

Have a Beautiful day!


Handball forever again.

Hemma från träningen. Jag älskar handboll.
Att kunna studssa en boll samtidgt som man springer för att sedan hoppa upp i luften och drämma till den i stolpen in så det dånar i hela hallen är helt underbart. That's On Big Part Of My Life.

Så imorgon är det skola igen då. Jag har en känsla av att något galet kommer ske någon gång under 2:a... Vet inte vad men något. Scaaarry. Swear I will Tell you.

Sweet Dreams Beautiful.


Irriterande Matbrist.

Att gå på centralen när det är rusningstrafik och när man har otroligt lågt blodsocker och är lite smått stressad är inte en bra kombination... Jag höll på att skälla ut en liten tant som gick i 1cm/h. Sen tappade jag min mobil och tog upp den direkt men då kom en kvinna fram och frågade argt om det verkligen var min mobil. "Nej jag bara höll i en mobil i tio minuter, tappade den tog upp den och ringde. Nej nej det är inte min!" Jag svarade bara ja och gick på tåget. ´

Stolpskott.

Nu måste jag äta.

Hoppas ni hade en bättre hemresa än mig.















Lite sådär

Good Morning People!
Jag sitter här och ska springa till tåget, eller jag ska gå till tåget.
Idag är det skola som gäller, Foto A och Psykologi A står på schemat, Awesome! Roliga kurser!

Keep Holding On!



Reality

Hur många gånger har man inte hört: "Välkommen till verkilgheten" eller "De är dags att hon/han börjar leva i verkligheten". Jag tycker inte att dessa ord stämmer. Det är bara gamla klycshor som människor som faktiskt har en tråkig verklighet säger.

För alla har olika verkligheter de lever i. Min kanske innebär att livet är lätt som en fjäder och allt löser sig medan din kanske innebär att den är sten hård, tråkig och sorlig. De må vara olika men de är ju just verkligheten för oss båda. Verkligheten behöver inte vara jobbig, svår och hemsk. Varför ska den ens vara det när den kan vara helt underbar? Varför ska livet vara så eländigt?

Alla tjatar ju om att varje människa är unik, så då borde även varje människa som sagt ha en egen verkilghet. En egen syn på vad som är verkligt i livet.

Om din verklighet inte passar dig är du mer än välkommen att leva i min. Det finns inga gränser, se bara till att fastna i en verklighet du inte vill leva i.

One Of A Kind.

Peace.


The Sound Of Shame

Kom hem från Mikis för ett tag sen. Gick hela vägen dit och hem vilket var super skönt. I Love To Walk.
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka ta igen all sömn från ihelgen. Förhoppningsvis kommer jag inte frysa som en gris som jag gjorde inatt..

Sweet Dreams.



Har ni någonsin skämts för något så fruktansvärt mycket att ni inte vet vad ni ska göra? Ni liksom vet att det ni gjorde var jätte fel och helt oacceptapelt men ni gjorde de iaf. Och i efterhand känns det så jobbigt att ni inte har något att säga, utan skammen sitter bara fast som en miljon kedjor omkring dig.
It hurts.





Hey Girl.

Nu ska jag vandra iväg för att möta Carro och Mikis. Vi ska ha en mysig pizza/film söndagkväll.

Wish you all a nice sunday!


Pictures.














                  




Överleva

Har nu spenderat dessa dagar i en skog full av myggor och älgar. Men det var super mysigt och super kul!
Det hände massor med roliga saker. Let's make a little list:

  • Tove och Jag vann trekampen
  • Jag var oväckbar i går morse vilket ledde till att Jonas fick typ ruska om mig så mycket att jag nästan fick en hjärtattack när jag tillslut vaknade. Alla andra hade redan för länge sedan gått upp...
  • En älg gick runt vårat tält mitt i nattem
  • Jag skapade en ny trend, grilla marmellows (stavas?) med dumle i! Observera att marsmellowsen SKA vara bränd. Gick inte att förklara för de andra för dom förstod inte.
  • Osv Osv

Det hände massor med mer roliga saker så jag täntke lägga ut det i bilder. En bild säger mer än tusen ord right? ;)

Perfekt!

Nu ska jag duscha (I en evighet) och måla om min naglar!

Ciao


Camp

Okey, uppdateringen idag har varit rena rama skiten. Jag hann inte imorse och inte förens nu kan jag sitt här och skriva. Stressade hem från skolan för att packa inför träninglägret/överlevnadslägret i helgen. Om en kvart är det samling och eftersom vi kommer vara i skogen hela helgen kan jag inte skriva någonting :(

Men ni få ha en trevlig kväll och hoppas alla ni är kvar tills på söndag kväll!


I Think I Have A Crush


Dame youe batterier!

Jag har en extrem krissituation här borta! Mina batterier till kameran är slut och jag har inga fler hemma. Så jag kan alltså inte ta några bilder och slänga upp här :'(. Jag som har bakat så fina kakor och alltihopa... Nu är jag besviken.
Men ni kan föreställa er små vanilj och choklad kakor med lite . precis lagom, med pärlsocker på. Man tar en kaka i handen och en liten tugga. Då känner ni aromerna och smaklökarna blir galna av lycka!

Något i den stilen. Eller gör ni som Fideli, sväljer alltihop på samma gång och puttar på mina ben för ni vill ha mer...





Kreativitet

När jag gick i nian sa min slöjdlärare det här till mig: 

"Det är inte perfekt och man ser många små slarvigheter. Men du har så fruktansvärt många idéer och är så kreativ att jag blir imponerad. Fortsätt genomföra dem så kommer du nog komma långt"

So Now I'm Going To Start.





Kallt. Kallt. Kallt.

Det är svinkallt i mitt rum! Höll på att frysa ihjäl när jag vaknade, vad här det här? Augusti?!?
Ska väl antalgien inte klaga nu med tanke på hur kallt det kommer bli sen men iaf det är för kallt i min lilla lya...

Jag håller på att göra mig i ordning för skolan och försöker komma på vad jag glömt. Jag har liksom bara en känsla av att jag har glömt något men jag tror inte jag har det eller så kanske jag har det, hoppas ni förstår någolunda vad jag menar.

Dagens pepp låt!
We're gonna win! Oh Yeah.



(Bortse från att det är någon randoms hästvideo hittade ingen bättre)



Sweet Dreams Beautiful


Livet.

Okej. Vill ni veta hur en eftermiddag hemma ofta ser ut för mig? Jo jag gör massor med saker samtidigt, som tex detta:

Spelar gitarr, skummar fram bra låtar, lagar ett par byxor, äter, ritar, funderar på vad jag ska tatuera (någon gång), skriver ut alternativa tatuerings motiv, tar kort på allt möjligt, busar med Bonnie och Fideli, letar efter mitt pass, rotar fram träningskläder, skriver här i bloggen, smsar, lyssnar på musik, byter om, letar fram kläder tills imorgon och städar.

Belive it or not men jag har en liten tendens att göra allt på samma gång och dessutom klara av att göra allt på samma gång.



En av mina sysslor maten! Vegetariska "köttbullar" men pasta Yummy!

Nu bär det av mot väsby och träna Handboll!

Loveley Life.


Animal

Människan satte sin hand under min haka, lyfte upp mitt huvud och drog sin andra hand över min rygg, genom min päls Jag ville inte titta in i hans mörka ögon men han mer eller mindre tvingade mig. Han pratade med mig men jag kunde inte förstå vad han sa, det var bara mummel i mina öron.
Mina tankar gick iväg till hagen, ängarna, de gröna gräset och allt de där jag älskade och där jag ville vara.

Plötsligt slutade människan klappa mig över ryggen och han släppte även mitt huvud så jag kände hur tungt det var. Mina öron var lätt böjda framåt och jag önskade i den sekunden att jag kunde prata.

Jag lyfte upp huvudet och tittade med en sista blick på människan som gick ut från min box. Han vände sig om och stirrade rakt in i mina ögon igen och jag försökde säga

 
"Snälla, döda mig inte"


Men han förstod nog inte.



Foto A

Jag är i skolan och har nu Foto A. Hela lektionen har vi gått om kring och tagit kort. Awesome!

Första bilden tagen av Michelle
Resten av Meej!







Copyright by Jag (Beatrice) ....

Punktpunktpunkt

Jag har nu kommit hem från ett möte med mitt handbollslag. Det var trevligt att träffa alla igen efter ca två månaders uppehåll.
Jag fick veta att vi tydligen ska ha en träningsdag med Toves pappa som är officerare på regementet (militäranläggningen) i Enköping.
Det ska bli väldigt spännande med tanke på att jag inte direkt har speciellt bra erfarenheter av militären, regemten och officerar... Maybe I skip that day...

Och min "deal" med att gå och lägga mig klockan nio har ju redan sprukit.... Men nu satsar jag på senast halv elva!
Go Me Go!

So God Natt igen då!
(Det känns som att det enda jag skriver här är God natt och god morgon...)


Anyway

This world's gone crazy
It's hard to believe
That tomorrow will be better than today
Believe it anyway

You can love someone with all your heart
For all the right reasons
In a moment they can choose to walk away
Love 'em anyway




Vika. Vika. Klar. Klar.



"Tha Musik i listening to right now"



"Äntligen färdig"


Vika. Vika. Rena. Rena. Kläder. Kläder.

   

   

Finally I can read whatever I want.

Home Sweet Home!
Idag har vi börjat me Literär gestaltning och den kursen verkar vara så himla rolig! Vi ska skriva poesi, noveller och en teater scen som några skådespelare ska spela upp (bara för oss) sen! Jihoo! Jag längtar tills på torsdag när vi har nästa lektion och sa börja på "riktigt". Äntligen någon rolig kurs! Dessutom är vi bara åtta pers så det blir lungt.

Nu sitter jag och dricker youghurt som är blandade med jordgubbar. Mixad ihop allt och antar att man även kallar de smoothie (stavas) men med en frukt! Mohahah. Yummy.



               

Pigg Som En Bea

Goood Moorgon!
Jag är uppe här borta i förorten och är galet pigg. Inatt sov jag underbart bra och tack vare det behövde jag inte snozza en enda gång, stolt. Jag tror att jag ska börja gå och lägga mig halv nio, nio varje kväll. Då behöver jag ju inte stressa nu på morgonen och dessutom hinner jag äta jätte mycket frukost.
Deal! Nio är min nya tid! Awesome (Sen om det funkar är en annan sak)

Nu ska jag leta reda på mitt paraply för det är inte världens vackraste väder ute.
See you when I get home from School.



                     

And Down It Goes

Nu tackar jag för mig. Har somnat till och från här borta så nu går jag och lägger mig. Lika bra med tanke på att jag ska upp halv sex imorgon.

Och ner går rullgardinen.

God Natt People!


My Nails Speaks.




You know me?

Du heter: Beatrice

Smeknamn: Bea, Bisse, Snoris, Bäa osv osv
 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Simple Plan - Crazy


Beroende av:
 Vänner, Myskvällar, kläder


Vad tror folk om dig? Ja vad tror ni om mig?


Stämmer det? You never know


Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår, längd, ögon, stil

Hur imponerar man på dig? Våga leva livet som du vill no matter what. Don't give a fuck.

Brukar du skratta för dig själv? HAHA! Ja väldigt ofta


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej ska göra de! Krya på diig!!"

 

Var bor du? Märsta

 

Trivs du där? Till och från

Hur svarar du i mobilen? Hallu! Hej de är Bea. Heey! Och andra random skumma svar beroende på vem som ringer.

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon undrade vad hon skulle köpa för saker till middan

Antal timmar sömn inatt: 2,5 inte bra alls.

Sov du ensam: Ja eller nej fresten Fideli sov på golvet i sin korg

Brukar du komma i tid: Hehe inte ofta... Inte ofta...

Hur känner du dig nu:
Trött, ont i halsen, illamående. Sjuk helt enkelt.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart och massor med färger

Vad tycker du om fötter: Dom sitter där dom ska och stör mig inte om dom inte är i närheten av mitt ansikte

Vad saknar du: Märtha, Lov.

Hade du en bra kväll igår: Of course!

Favorit dryck på morgonen: Mjölk

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt 23 - 00

Är du blyg? Beror helt på i vilken situation.

Sysslar du med någon idrott: Yes, handboll och cross.  

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes! De gör jag verkligen.


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Ta reda på hur dessa manshjärnor fungerar.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, o de kan bara bli bättre och bättre


Är du bortskämd:
Nja...

Vad gör du i morgon: Skola o hb möte


Vad är det värsta du vet?
Egoistiska idioter som inte vet vad respektera och acceptera innebär.


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Självklart!


Vad är det finaste du fått? Livet

En speciell dag du minns: Finns många, när jag fick mitt första plektrum på en BFMV konsert. När jag träffade mina idoler. osv osv osv


Du samlar på: Everything! I'm a hamster!

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma

När grät du senast: Hm.. Kommer faktiskt inte ihåg

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa utomlands, ge bort lite, köpa mig massor med målar dukar och färg.

Vill du gifta dig: Oh yeah!

Vill du ha barn: Nja, inte hel säker men om ja ska få vill ja inte ha förens om måååååånnnggga år

Är du musikalisk? Yes

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja


Biter du på naglarna:
Hahaha! Har faktiskt försökt men jag får aldirg av dom så jag har gett upp! xD


School is taking my life.

Okey, uppdateringen har varit allt annat än bra idag men jag har suttit i skolan heela dagen. Hade Foto A och Psykologi A. Riktigt roliga kurser faktiskt. Psykologin tror jag kan bli skit kul, läraren verkar vara grym.
Annars har jag inte gjort något förutom varit dunder trött. Sov bara i två och en halv timme i natt inte bra.

Sweet Dreams Beautiful.

  



  

Back To London.

Jag har spenderat kvällen med att äta och sitta vid datorn och drömma. Jag skulle vilja åka till Nya Zeeland i ett halv år och plugga. Men det kostar ca 97 000 och det är liite över min budget. Men drömma kan man alltid göra. En dag när jag har gått klart gymnasiet(helvetet) ska jag resa jorden runt. Money or no money!

Men jag har en rolig sak att berätta! Jag åker till LONDON över nyår!!! Vi (Sara) bokade flygresan idag och hotell är på g. Det är Jag, Sara, Carro och Julia som åker och vi kommer ha det så himla underbart! LÄNGTAR!
I love London.





  




I found it!

Home! Jag hittade en hundring i min skattkista så det blev bio! Jag och Carro kollade på Grown Ups. Den var riktigt bra! Lite lama skämt ibland men annars var den grym.

Nu ska jag äta middag, bönpast i pitabröd. Yummy!


Den dagen allt blev som det blev.

Jag sov jätte bra inatt vilket var helt underbart! Länge sen jag fick en låång sovmorgon. Nu på morgonen har jag inte gjort mycket utan jag har diskat och fixat mig själv.
Snart ska jag i mot staden och kolla runt lite med bästa vän Carro. Jag hoppas att vi kan gå på bio, jag har ett extremt sug efter det och ska rota fram en hundring någonstans. Kanske i min skattkista under sängen?





     

You guys makes me smile.

  

Friends forever or for now.
I will always keep you in my heart.


  



Nöjdhetsamhet.

Om man är ordentlig, ordningsam, lungn, målmedveten osv ska man släppa taget och leva livet.
Om man är galen, party, skiter i allt osv ska man ta tag i sitt liv och leva i verkligheten.

Aldrig blir någon nöjd.


F.r.i.e.n.d.s

Hey hopp! Har inte skrivit på ett tag för jag har tillbringat dagen med mina fantastiska vänner! Vi har tittat på film, bakat kladdkaka, spelat alias och gjort pannkakor! Awesome.

Snart tänkte jag hoppa in i duschen och ikväll är det troligtvist middag hos Mormor och Morfar! Yummy.


A Almost Perfect Day.

Hoooome! Har suttit utelåst i en halvtimma men nu är jag inne! Är fruktansvärt hungrig och vill ha mat nu! Så jag hoppas the girls kan flyga hit så det går fort annars äter jag upp ett bord eller nåt, typ.
Jiihoo! Jag hoppas på att vi äter pizza för jag är galet sugen på det.
Pizza!

Och jag måste bara skriva om en irriterande händelse.
Idag såg jag något som gjorde mig väldigt irriterad! Det var en man som hade en liten hundvalp lös utanför min skola. Han höll på att lasta in saker i sin bil och valpen sprang iväg. Vilket inte är konstigt alls för det är en valp och den vill ju inte sitta stilla och titta på. Iaf mannen sprang efter och tog tag valpen i nackskinnet och drog den hela vägen tillbaka till bilen. IDIOT!
Valpen skrek och det var så synd om den. Om man tar en hund i nackskinnet betyder det ju att man vill döda den och sen om han inte vill att den ska springa iväg kan han väl koppla den?! Hur svårt kan det vara. Dessutom sprang den iväg igen sen och han gjorde samma sak igen.
Idiot. Det är inte okej.


And Me Of Course.

    








Clean

Vet ni när jag gick upp imorse? Nio! Det är tidigt för att vara mig och för att jag börjar klockan 12.40. Så jag har städat mitt rum faktiskt. Har dansat runt till Kelly Clarkson och Avril Lavinge här i pyjamas med en soppborste och en tvättkorg Det blev iaf super freescht och fint. Jag till och med "bäddade" Fidelis såkallade säng, hon kommer säkert bli riktigt glad!
 
Och vad gör jag nu? Jo jag har gjort mig klar och sitter här och väntar in tiden samtidigt som jar är så glad för idag är det Fredag! Och ikväll kommer tjejorna till mig och det blir mysigt! Awesome like I always says!







Fidelis "bäddade säng"





Oldie



"I was born to late. To a world that doesn't care"



Handball forever.

Idag var det första gången på nästan två månader som jag tränade handboll. Jag kan säga att det kändes helt underbart att hålla en klistrig handboll i händerna igen. Dessutom gick det riktigt bra för mig.
Jag älskar handboll.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag är inte trött men vill sova iaf, sen om det funkar vet man aldrig.

Goodiie Natt


This day wasn't a good day

No comments.
Har en del att fixa och ska snart åka och träna.


To School!

Nu drar jag iväg till skolan. Vi har två lektioner idag, Mediekunskap och mental träning. Härligt.
Hoppas ni är lika pigga och glada som jag!
För idag är det en underbar dag!
Sweeet!


Kloka ord.



"Det är inte förens man släpper all avundsjuka som det
blir lätt att vara glad"






Night

Kom precis hem från Olivia. Vi åt, kollade på Sex and the city, spelade spel och hade det mysigt!
Nu ska jag se om jag behöver ta med mig något speciellt imorgon (pennor osv) men jag vet inte hur jag ska få reda på de. Hehe.
Jag börjar ju inte förens klockan 13.45 så sovmorgon here we goooo!

Btw måste bara klaga lite (hehe) kommer ha idrott på fredagar vilket innbär heldag... Går ju annars halva dagar bara. "Härligt! Verkligen jätte härligt!"


Nej ni får ha en trevlig natt!

Sweet dreams.


Kolla vad jag köpte idag



En jätte fin almenacka. 111 kr med stundentrabbat!

Hello Sweetheart

Så nu var första skoldagen avklarad. Det gick super och jag var bara där i en halvtimme, lite ovärt men det var trevlig. Fick nytt schema och jag kommer bara läsa roliga kurser! Awesome! Ingen matte! Ingen engelska! Ingen samhällskunskap! Det är helt otroligt!

På tåget hem träffade jag och Carro av en slump. Jag gick på och såg ett säte bredvid någon tjej som jag tänkte ta och när jag satte mig ner kände jag igen väskan och det var Carro! Så hon hängde med hem. Det måste varit ödet.

Nu har jag ätit lunch, målat Carros naglar och chillat. Snart ska jag ner till centrum en snabbis sen hem till Olivia som har födelesdags middag.

Ciao


I wish I could save you

Så nu har timmen nästan gått och jag ska leta reda på min mp3 och vandra iväg till tåget!
De tar fyra minuter men man kan säga att jag måste vandra en lång väg.


     

När jag är borta kan ni lyssna på en av världens vackaste låtar som världens vackraste band har gjort.

Save You - Simple Plan


För tidig.

Ja nu sitter jag här helt klar och perfekt för att åka till skolan. Men problemet är att tåget som jag ska ta inte går förens om ungefär en timme. Varför gick jag upp alldeles för tidigt för? Ingen vet, ingen vet.
Så medan jag sitter här och funderar på vad som kommer ske i skolan denna dag redigerar jag bilder i Gimp. Det är ett gratis bildredigeringsprogram, fungerar ungefär som PhotoShop, som är jätte kul! Ser lite scary ut och absolut inte realistiskt men det är funny funny.



It's written in the stars.

Imorgon börjar skolan, vet inte om jag ska skratta eller gråta...
Men nu är det "bara" två år kvar och sen är det totaly FREEDOM! Kan inte säga annat än att jag längtar galet mycket tills den dagen jag springer ut från skolan och aldrig mer behöver göra något sådant igen. Underbart.

Nu har jag suttit här i flera timmar och ritat, spelat gitarr och målat. Amazing.
Men nu ska jag ta en liten paus och leta reda på något att ha på mig imorrn.

Ni kan lyssna på den här låten medan, den är jätte vacker.


Home from the City

Alla människor har en historia. Alla som du passerar på stan är unika och du går bara förbi dom. Inget konstigt alls. Men tänk om du går förbi din framtida man, vän eller mördare? Eller om du passerar någon som kommer spela stor roll i ditt liv eller om du kommer betyda mycket i deras liv en dag. Varför skulle de inte kunna hända? Du kanske har passerat någon som finns i ditt liv idag bara det att ingen av er kommer ihåg det. De kan mycket väl vara så.
Läskigt, because you can never know.






Nu ska jag titta på film och göra varm choklad och äta bullar till.



Nu drar jag till världen som har vaknat!

Nu har världen äntligen vaknat! Och jag ska dra in till stan för att äta lunch med Sofia, Anna, Sara och Linda. Wiho nu behöver jag inte vara ensam längre!


Forever in my heart.


Vi köade två timmar



All Time Low!


Beautiful


Beautiful





So close




Alone.

Okej jag vet att jag skrev för bara en halv timme sen ungefär men jag känner mig lite ensam... Jag vet, som om att skriva här skulle ge mig mer sällskap men nu har jag något att göra. Hela världen sover ju.

Jag är ju till och med vaken innan min mamma! De har nästan aldrig hänt... Vilket innebär att jag är uppe alldeles för tidigt. Jag skulle kunna gå och lägga mig men det orkar jag inte för då kommer jag aldrig kunna vakna senare, vilket vore lite dumt.

Nej nu ska jag fortsätta äta mina Swippers (isglass som man köper på ica och fryser själv, yummy) och göra en liten nostalgiupplevelse för mamma. Jag ska gå och peta på henne och säga att jag är hungrig! Mohahah!


Tidigt och ATL!

Jag är vaken! Marika var tvungen att åka hem tidigt så vi fick helt enkelt gå upp. Har nu varit vaken sedan klockan sex. Tror inte att jag ens har gått upp före tio någon dag på sommarlovet, galet.

All Time Low igår var iaf HELT UNDERBART! Går inte att beskriva med ord. Vi fick jätte bra platser även fast vi inte köade så länge.
Men i början tappade jag bort Marika och hamnade i mitten på andra/tredje raden. Jag stod dock inte länge där alls för det var en tjej bakom mig som flippa totalt. Hon började dra mig i håret, knäa mig i ryggen, riva mig på ryggen och slå mig överallt. Jag blev helt förbannad men satt mer eller mindre fast så jag kunde inte göra något. Det ledde till att jag inte orkade stå kvar längre utan lät några knuffa bort mig ungefär en meter till sidan, då hamnade jag precis utan för den "extrema" klungan men var ändå nästan längst fram. Och så stod jag precis framför JACK!
Helt otroligt underbart!

Jag fick ögonkontakt med Alex flera gånger (hysteriskt fan moment) och JAG FICK ETT PLEKTRUM AV JACK!

Jag är lycklig!


ATL

Nu drar jag in till stan för att möta Marika och se ALL TIME LOW live!
I'm so lucky!


H
A
P
P
Y

Hämnd

"Hämnd föder hämnd"

Jag tror inte på hämnd. Om en person hämnas måste den andra förmodligen göra samma sak om man inte säger att man är kvitt. Hur vet man att man är kvitt? Det kan man nog aldrig vara.
Om en person gör något elakt och sen den utsatte gör något för att hämnas är gör den ju samma fel.
Men det kan även bero på hur man hämnas. Om man gör det på ett "fredligt" sätt för att få sin rättvisa kan det vara rättt. Om man nu kan hämnas på ett fredligt sätt.
Komplicerat som allt annat här i världen.

I think.




All Time Low

Vi åker inte till Kista utan stannar här i Märsta :)
Marie skulle äta middag med sin mamma och så. Vi satsar på stan imorgon förmiddag ist.

Och vet ni vad som mer händer imorgon?
Jag ska på All Time Low!

Först signering sen konsert, Helt underbart! Längtar big time!





Jag vill ha en gris.


Little update

I'm back home!
Har varit och tränat idag igen! Fast det gick sådär. var trött så orkade inte så mycket. Kom hem sent igår natt dessutom.
Nu ska jag duscha och fixa sen iväg till Kista! Tada!

Little miss perfect.

Hey pepole!

Har tränat idag och det gick väl så där.
Jag körde bara ett och ett halvt varv på banan första gången för det var galet varmt. Dessutom dog hojen var tionde meter och jag flippa ur. Var hungrig och varm och allmänt irriterad.... Så jag slutade och gick och drack cola. Bästa man kan göra när man "Get of  track".

Men sen ni efter cola gick det grymt bra! Förutom att jag ramlade två gånger men det gick super! Jag flög fram! (Hahaha, något sånt) Awesome! Jag säger ju det! Cola löser alla världsproblem!

Nu ska jag äta pizza  och dricka cola sen ska jag hem till Jonna för klassåterträff.

See you in the night!


14 Augusti

God Morgon!
Jag drömde jätte konstigt i natt. Det var prinsessor, grodor, pratande blommor, Fideli, Marie och någon mer som flög runt över allt... Varför?
Hm...
Jag ska iaf väg och träna nu.
Ciao!

Dreams. Is all you are.

Alla har vi drömmar, har vi inte de?
Jag tror ingen människa är utan en eller flera drömmar. Det kan handla om allt, precis allt. De kan vara små, de kan vara stora. Vissa drömmar kan man uppnå hur lätt som helst medan vissa kan vara riktigt knepiga. Men ingenting är omöjligt, absolut ingenting.

"Nothing is impossible, the impossible just takes a little more time"

Det är upp till var och en vad deras drömmar innebär och om dom är värda att följa. Kanske är vissa drömmar bara meningen att för alltid vara just bara drömmar?
Enligt mig är ingen dröm ovärd. Jag tycker att man ska göra allt för att uppnå sin dröm. Tveka inte, kör järnet och tro.

"The only thing you need to do is to believe, in yourself"

Det kan vara komplicerat, det kan vara svårt, det är långt ifrån dem lättaste vägarna att ta. Men det är upp till dig, om du är beredd att kämpa eller inte.
Mitt råd till dig är att följa dina drömmar. Men akta dig för alla drömkrossare där ute. Dom som inte tror och dom som inte vågar kliva av vägen där alla skyfflas in på. Låt dom inte förstöra för dig. Låt dom inte trycka dig framåt på en väg du ej vill ta. Låt dom inte ta dina drömmar för det är dom inte värda. Inta alls.

"Fight and defend what you belive in"

Det är bara du som kan skapa dig det liv du drömmer om.
Bara du.

"Remeber, I belive in you. I belive in all of you"




Movienight

Nu ska jag iväg hem till Carro för filmkväll med henne och Mikaela. Underbart!
Jag orkade inte ha kläning på mig längre så jag drog på mig ett par svarta leggings och en t-shirt som jag fick jag Carro idag. Skit snygg! Tack Carro! :D
Wish you all a wonderful evening!

Forever <3

Hey People!

Jag har haft en underbar dag i stan med Märtha! Vi har fikat, shoppat, pratat, kastat sten och fikat. En av de bästa dagarna den här sommaren!
Dagen i bilder:
Vi åt lunch på Waynes. Älskar deras spenat och feta pirog! <3

Vi gick runt överallt <3

Vi var söta <3

Vi kastade sten och pratade om allt <3

Mysigt <3

Vi åt glass och slush från 7eleven <3

Vackraste! <3

Det var min dag. Nu ska jag äta middag med mamma, pasta och corn yummy!
See you soon!

Ottan

God Morgon solstrålar! Jag är uppe tidigt idag och nu ska jag springa iväg till tåget. För jag ska in till stan och möta Märtha! Awesome! Vi höres när jag kommer hem!


It's just me





Some awesome Music!

Min dag.

Haha jag hann inte lägga ut någon bild på hur jag såg ut. Hoppas du inte blev allt för besviken Emilia ;)
Jag fick riktigt bråttom för jag kom på att jag var tvungen att gå ut med hundarna. Jag var iaf jätte fin.

Jag och Mikaela hamnade i Sollentuna där vi shoppade och fikade. Hade det riktigt mysigt. Jag spanade in en hel del som jag ska köpa när jag får pengar.

Imorgon ska jag möta upp Märtha för lunch! Hon är i Sverige över dagen så det ska bli underbart! Har redan börjat sakna henne <3


Nu

Å va skönt!
Har precis varit och gymmat med Mikaela, det gick riktigt bra!

Nu har jag precis bokat en klipptid på måndag och nu kom jag på att jag ska köa till All Time Low... Lyckat..
Jaja nu ska jag iaf äta lunch, duscha och fixa det jag behöver göra för att kunna åka till stan med Mikis. (Eller Sollentuna, Kista vi får se vart vi hamnar) Det ska bli mysigt.

Kan ju vara lite snäll och lägga in en bild på hur jag ser ut sen innan jag drar.

Tjingeling!

Jag garvar mycket.




Cykel

Okej idag har det inte varit någon bra uppdatering alls men jag har cyklat till Rusta och tillbaka. Jag mätte vägen på internet och jag och Carro cyklade ungefär 3 - 4 mil. Awesome!
Vi hade det väldigt trevligt och hittade ditt med mindre problem.

Nu ska jag gå och köpa något att äta med mammas kort sen ska jag slappa. Blev helt slut efter cyklelturen och jag har bränt mig på axlarna. När ska solen sluta hata mig!?!?!

See you soon.


My dog are just like me.

Fideli har inte varit här på ett tag, hon har bott hos pappa. När hon åkte här ifrån så var det ju kaos på mitt rum och nu när hon kom hem hit igen blev hon väldigt förvånad. Det finns ju nämlige inga klädhögar eller andra högar med filtar, kuddar och diverse mjuka saker att ligga på. Mitt golv är tydligen alldeles för hårt (?). 

Hon har gått runt här och nosat och satts sig på golvet i min garderob och tittat med ledsna ögon på mig. Det verkar verkligen vara så att hon inte tycker om min fina ordning. (Jag kan förstå henne lite)
 
Jag försökte locka upp hennes i sängen men det ville hon inte. Jag blev lite förvånad men hon fortsatte och att gå runt och dessutom försökte  hon dra ner mina kläder från galgarna (Har aldrig hänt förut och nu har jag bokstavligt någon jag kan skylla på när det väl blir kaos). Det gjorde att jag fick lite dåligt samvete så vips fixade jag värsta sängen åt henne! Tog ett av mina gamla täcken och rotade fram hennes korg. Hur bra matte är inte jag?! Fideli blev jätte nöjd och ligger där och snarkar hejdlöst. Jag älskar denna lilla pälsboll!



Look --->

Min day.

Puh nu är jag hemma. Jag och mamma möte min morfar och morbror när vi var på väg till busshållplatsen vid mina kusiner så vi fick skjus hela vägen hem. Awesome! Jag älskar att åka bil när det är mörkt ute och bara lyssna på musik.

Det var jätte trevligt hos mina kusiner. Vi åt extrem god mat, min moster (ingifta) är ju kock så det är alltid jätte yummy! Vi spelade också spel och bara umgicks, så där som man brukar göra :)

Tidigare idag när jag var i stan märkte jag att det var fullproppat med folk! Jag har inget emot det, inte alls, men när man verkligen lägger märke till det blir är det  galet många! (Turister långa vägar)
DE jag hade för mig var att först hälsa på Carro i fjortistown (ung08) som gick runt och delade ut lappar om sin skola. Jag överlämnade även hennes ipod som har bott på mitt skrivbord ett tag. Efter det gick jag runt och tittade lite i affärer, drack en chailatte och så medan jag väntade på mamma som skulle jobba klart. Wiho. Det är mysigt i Stockholm, jag gillar den staden.

Så det har jag haft för mig idag. Nu ska jag och Fideli gå och lägga oss hon har redan däckat vid mina fötter.

Gooood night!



Köpte dessa idag för 10 kr på HM. Älskar dom!


Bråttom!

Bråttom! (ingen aning om det stavas så)

See you to night!

Teddybear. Teddydog.

Nu är jag vaken här! Tänkte hinna ner och gymma men nej nej. Jag valde sängen ist. Bra..
Snart ska jag försöka få tag på Carro och se när hon ska stå på ung08 i Kungsträdgården (tror jag). Hon ska göra reklam för sin skola och jag tänkte hälsa på.

Efter det ska jag fara till Drottningholm med mamma till mina kusiner. Vi ska äta, umgås och leka. Hehe.
Så nu ska jag fundera på vad jag ska ha på mig (är det varmt ute?) och vilket tåg jag ska ta.

Bye Bye!


Shhooppiinngg

Hey. Or something like that.
Jag och Marie åkte till stan ist för Kista. Det kändes lite mysigare och skönare. Jag köpte allt möjligt, kan göra en liten lista här:

- En väska, gudomlig!
- En tröja eller snarare blus
- Ögonskuggor
- Eyeliner

De var de, är alldeles för trött för att slänga in kort nu så ni får vänta tills imorgon. Hoppas ni klarar er ;)
Ni får tittar på en av mina älsklingar medans:



Btw läste ett mail från skolan idag. Den börjar om ungefär en vecka klockan ett. Mitt sommarlov har varit alldeles för underbart för att jag ska ha några lyckokänslor alls. Inte bra.

Sweet dreams!

Kistelikista

Hey Ho Lets Go!
Nu sticker jag till Kista med Marie och ska använda mina shoppaholic skills! Det är inte svårt, jag lovar...
Det har slutat regna och solen skinner.
Det är lagom varmt och mitt hår är perfekt.
Underbar dag!

See you soon babes!







Lite sådär

Yeah! Like I said yesterday: I'm back on track!
Mår mycket bättre idag, tack och lov! Har spenderat morgonen med att bli ihjäl skrämd av mitt alarm och städat. Lyckades få allt prima rent så jag kan börja om och skapa mig mitt nästa kreativa kaos. Jag har dessutom fått en alldeles utmärkt ide! Listen: För att bortförklara att man är slarvig kan man säga att sitt rum är en teckning. När man stökar ner tecknar man och när man städar suddar man. Det är ett vackert konstverk! Lite allmänt dålig bortförklaring sådär.

Just de! Jag har faktiskt hunnit med att äta en jätte god frukost också! Jeaj!

Look ----->   <----- kooL


Förkyld direkt tocold

Okej jag mår inte alls bra idag. Har ont i huvudet, halsen, snuvig, en gnutta feber och allmänt seg. Sådär förkylingsseg som gör att man inte orkar göra mycket och man blir anfådd bara man lyfter en tröja. VAD ÄR DET HÄR!?!! Det är augusti och jag är förkyld! Bra tajming, jätte bra...!

Egentligen skulle jag, Carro, Mikis och Jackie tälta idag men vi skippar det för det är alldeles blöt ute. (Sen måste jag erkänna att jag inte vill riskera att ligga i ett tält om det börjar blixta som inatt... hehe...) Så vi ska ta det en annan dag :) Dessutom tror jag att jag inte blir mycke friskare av det. Blä! Jag HATAR att vara för-seg-förkyld.

Så nu ska jag bada för att bli lite varm och läsa klart sista Harry Potter boken. Bara ta det lungt för jag vägrar att bli sjukare och gnälligare. Speciellt inte de två sista veckorna av sommarlovet. Idag får bli min sjukdag och imorgon kommer jag vara Back On Track!





(copyright on everything on this blog ny Stoneface) !


.

And now we are back at square one.


Kreativ

Mitt rum är kaos, då menar jag verkligen kaos. Min packning från Boden ligger utsläng på sidan av sängen och hälften av mina kläder i garderoben har ramlat ner från hyllorna. Jag har ingen aning om varför. Det ligger filtar, kuddar, papper, tidningar, pennor och mycket mer överallt. Sängen är allt annat än bäddad.

Jag sitter på golvet på den kvadratmetern som är tom. Har datan i knät för det är så mycket saker på skrivbordet att den inte får plats.

Jag har målat hela kvällen och är precis klar med en tavla och är nästan klar med en till, dem blev grymma. Jag har dessutom gjort ett galet konstverk med min tv som jag är riktigt nöjd med. Jag har en halvtom cola burk på fönsterbrädan som jag smuttar på då och då.

Snart kommer Mikaela hit och vi ska gå ut. Hon ska cykla och jag ska skatea.

Jag älskar mitt liv.


No

Det satt en tjej bakom mig på tåget idag, hon grät och pratade i mobilen. Hon var verkligen jätte ledsen men hon pratade på ryska, tyska eller något liknande. Hon var helt förtvivlad och alla satt bara och tittade på henne. Efter en stund ringde hon till någon annan och började prata engelska.

"I have two big problems"

"I can't stay here, I don't know. I just want to stay here in sweden and live my dream"

"I don't know, I have little money I think I can get a ticket for that"

"I can't stay with my dad"

De var bara lite av de hon sa i telefonen. Jag har ingen aning om vad hon hade gjort eller vad problem var men jag tycker synd om henne. Det måste varit något hemskt. Hon mådde uppenbarligt dåligt och kunde inte stanna här. Hemskt.
Stackarn.

Och det finns inget man kan göra.


It dosen't make any sense

Det här är inte okej. Det är augusti månad och jag sov med fem täcken för jag frös.... Vad är det här!?!?!? Inte okej.. Det ska vara varmt, inte kallt. Hm....

Jaja, jag är iaf vaken nu och ska dra iväg och gymma med Oliver. Efter de ska vi bada, nice!

Hör av mig om några timmar!

xoxo


Märsta, the city that always sleeps.

Okey people! I am back on track!
Tappade greppet där upp i Norrland men nu är jag tillbaks! Kom precis hem efter en lååång promenad med underbara Marie. Jag övade på mina skatebordsskills och hon hjälpte till lite då och då. Awesome!
Tidigare idag var jag och shoppade med älskade Carro! Men mina batterier på kameran är döda så inga bilder här inte :(. De löser sig imorgon! (Idag)

Nu ska jag sova, jeaj!

Good Night!

Trasig


I don't want to talk about it.!.

I'm back home.
Det sket sig.

I don't want to talk about it.

Over and out.

RSS 2.0