Hope.


Happy.

Nej men oj, lite dammigt här.
Jag har iaf spelat SM idag. Det gick inte så bra vi förlorade båda matcherna men vi spelade grymt! Jag gjorde mål med vänster!! Stolt. Det är inte ofta det händer inte. Det gick väldigt bra överhuvudtaget för min del också. Like it.

Nu ska jag duscha! Känns skönt att duscha när man inte har gjort det på hela dagen och spelat två matcher.

  

It happend to fast.

Hej alla trogna människor!
Jag sitter här nu och är lite halvt trött. Har inte haft för mig så mycket de senaste dagarna förutom att göra det gamla vanliga... Fun.

Men det är bara en dag kvar i skolan sen är det HÖSTLOV! Awesome!! Jag ska ta det lungt första dagarna sen på Onsdag bär det av till Norge och världens bästa Märtha! Awesome!



I Am So Lucky

Balleten var jätte kul! Verkligen!
Vi har en jätte bra lärare och de verkar bara vara härliga människor i gruppen. I Like it.
Vi övade på plie och relive (ingen aning om hur det stavas) och olika hopp och lite till. Det gick väldigt bra för att vara första gången. Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon men det är härligt!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är fit för fight imorgon.

Sweet Dreams.



When you look out over the sea and everything feels so perfect.


Today smäller det.

Nej men Hellu!
Jag är på bra humör idag.
Har precis duschat, annars har jag pluggat företagsekonomi hela dagen. Ganska intersessant faktiskt.

Nu ska jag äta lite mat, sen ska jag palla mig upp till eurostop för att köpa ett par svarta leggings för vet ni vad?
Idag börjar balleten! Awesome. Det ska bli super kul!

Nej, maten i köket känner sig lite ensam. Ciao!



I fell apart, but I got back up again,


Today

Rotfruktsgratäng är gudomligt gott! Har lunch nu och det är härligt. Jag var väldigt duktig på matten idag, gjorde hela fyra uppgifter! De ni. Hehe.

Snart är det något sorts "hemligt" möte som ska ske. Jag vet inte vad det handlar om. Spännande.

Byyee



(Måste bara lägga upp den här bilden igen, han är så underbar!)

Muse in my ♥ forever

Idag är det exakt ett år sedan jag stod allra längst fram, tryckt mot ett kravallstaket, med flera hundra människor bakom mig och hörde Muse spela sin underbara musik. Tänk att det är ett helt år sedan, också exakt på tiden.
Jag saknar det, jag saknar det så fruktansvärt mycket.Att höra musiken att stå så nära som det gick, sjunga med i låtarna och att inte känna smärtan som man borde känna när man blir fullkomligt mosad.
Det är bara musiken och en själv. Det känns som att man står helt själv och hoppar upp ocn ner och att Muse spelar bara för dig.

I Miss It.
















En till?!?!

Nu ska jag traska iväg i mina fina impreknerade stövlar. Vuxenpoäng? Oh yes.. Hihi. Och med hihi försvann vuxenpoängen. Oh no. Oh yes.

Haha nej men nu går jag mot Willys! Vill egentligen åka in till stan men har inte råd eller snarare vill inte lägga ut mina sista små slantar på sl. Gosh, jag måste skaffa plusskort.....

Btw. Jag kommer ihåg när jag var ung! (För kanske cirka 6 år sedan...) då kostade det 10 kronor att åka in till stan. De var tider de!


 

 

 

                                                                                                                                        


Officiellt.

Okej, jag är officiellt uttråkad. Tror att jag ska kila ner till Willys och köpa lunch. Har ni tänkt på att alla söndagar har blivit någon officiell pluggar/städa/göra saker man inte vill/vara "duktig"/ dag? Me Don't Like.
Jag har dock inget att plugga (Okej, ja jag har väl...) så jag tänkte städa. Noooooooooooooooooooooooooooo. Tror jag ska göra något roligare. Hm... Måla?
Har börjat på min väggmålning, den kommer bli grym! Kommer dock ta lite tid att göra men de är det värt. Dessutom är det ju roligt så.



I'm just asking

If We Do The Unthinkable, Would It Make Us Look Crazy?


Watch your Dream.

Igår var jag och Emilia och såg Inception, den är grym! Den bästa film jag har sett. Storyn, effekterna, skådespelarna, allt var awesome. Se den. Do it.



"En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb." - sf.se






Shopping with Grandma

Det blev en shoppingdag med mormor idag, riktigt mysigt. Vi åt pizza till lunch och tänkte gå på bio men shoppade ist. Jag hjälpte mormor att köpa stövlar, hon hittade ett par super fina!

Och detta fick jag av min snälla mormor:
(allt är från HM)


Leggings!


FINALLY!!! New Make up! Heaven!



En jätte fin skjortkläning


Och en skjorta.

Jag är glad! Awesome.

Nu ska jag äta lite sen träffa Mikis.

Have A Nice Friday.

En Liten Dag.

Vad har jag haft för mig idag då?
Jo jag har bakat scones, städat och lämnat tillbaka The Runaways som jag hyrde igår. Den var faktiskt riktigt bra, lite skum, men bra. Först förstod jag inte att det var en verklig historia men sen efter ett tag förstod jag de. Tänk att dom levde som dom gjorde. Hm...





I Can Say I Made A Lot Of Mistakes, But I Don’t Regret Things.At Least I Didn’t Spend A Life Standing Outside, Wondering What Living Would Be Like.


Cute?



Är det bara jag som tycker att den lilla gubben i Bubble Trouble är lite söt när den "dör"? När den liksom flyger i väg?
Ni ser honom nere i högra hörnet.

Oh Yes.


Some Words.


Att Ha En Mening

Jag är trött, konstigt nog.
Jag har tittat på 112 - på liv och död och jag vill bli polis! Hehe. Nu, just nu vill jag bli det, sen om jag vill det imorgon är en annan sak. Men det verkar roligt och spännande likaså ambulanssjukvårdare. Jag tror att det känns bra att ha ett sånt meningsfullt jobb där man verkligen hjälper människor. Borde inte kännas värdelöst på långa vägar.

Nej, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och läsa Aldrig mera äcklig. Jag rekomenderar den boken! Den är grym.





Sweet Dreams.







Laurence René

Jag drömde en underbar dröm inatt. Laurence René (Från My Passion) var med och vi gick på bio, shoppad och höll på med allt man kunde göra under i ett enormt köpcentrum som vi befann oss i. Sen var jag även i mitt gamla hus där jag jagade Bonnie och Fideli runt runt.  Sen mötte jag Linda och vi lekte kull i köpcentrumet. Sen var jag med Laurence René igen och vi åt på donken. Han var (är) super snäll och gullig och jag var super lycklig till 250 %. Hehe.

Tänk om livet kunde vara som en dröm ibland. 

                                                    










Good Morning

Break Free.
We´Re Heading On The Road.
To Destination Nowhere.
Break Free.
We´Re Running On Low.
Stranded Out There Somewhere.
Take It In Get It Out.
Life´S An Itch And Now It´S All About.
Break Free.
If We Let Go.
We Might Find A Miracle.
We Need A Miracle.


I will leave marks in your heart.


Hey. You. Awesome.

And next we have english. Oh Yes.
Och nu har jag bestämt att jag ska töja mitt öra. Yes Box. Men max en centimeter ungefär. Awesome!
Jag vill ha en sån här! Den är grym!

Make Love. Not War.


No, I'm Not going to run.

Okej jag skippar att springa. Det är nog smartast det. Istället ska jag skicka iväg ett sms till Jackie och se när vi skulle träffas. Sounds much better. Jag har lust att åka och kolla på kläder och lite annat. I need to SHOP! Haha.
Hoppas ni får en underbar söndag!
Kraaaam


I'm Happy



"When I was young it seemed that life was so wonderful. A miracle, it was beautiful, magical. And all the
birds in the trees well they'd be singing so happily, joyfully, playfully. But then they sent me away to
teach me how to be sensible, logical, responsible, practical. And then they showed me a world where
I could be so dependable, clinical, intellectual, cynical. Won't you please, tell me why?"


Hm...

Jag funderar på om jag ska gå ut och springa eller inte. Min hals skriker absolut nej men mitt huvud säger ja... Hm... Jag får se vem jag lyssnar på hehe. 

Kom annars hem precis, sov hos Marie inatt. Nu undrar jag var resten av min familj är. Eller ja iaf mamma och Oliver. Jag tror att Oliver ligger och sover och mamma är ute med vovvarna. Hm..



Sweet Dreams Beautiful.


Sorry.

Oj. Detta var inte bra. 
Men men.
Kom precis hem från mina kusiner, var där och firade Gustav som fyllde femton för några dagar sedan. Jag ägnade mig till mesta dels att spela Wii men Matilda. Det var super kul och jag ägde på bowling. 
Se där. Nu ska jag försöka hitta på något.
Och vet ni vad jag kom på? Inte? Jo att jag inte har något att göra imorgon så då kan jag sooooooooovvvvvvvvvva.  Awesome. Haha.



Exactly how long are you going to play my enemy?

Jag är trött. Har suttit och proppat min svenska bok full med postitlappar. Vi ska ha en uppsatsskrivning (typ) i skolan imorgon och får inte ha några pappren med oss men post-its går bra. Så dä är det ju bara att proppa den full, eller hur? Hehe. Tänkte gå och lägga mig så att jag orkar gå upp imorgon utan större problem.
I don't like mornings.

Sweet Dreams.



Fly Like a Bird


Anti-jantelagen. I Agree.

§1 Du vet väl att du är enastående!
§2 Du är värd långt mer än du tror!
§3 Du kan lära dig allt!
§4 Du är bättre än många andra!
§5 Du vet mycket mer än många andra!
§6 Du har mycket att vara stolt över!
§7 Du duger till allt!
§8 Du skall le och skratta!
§9 Du har någon som bryr sig om dig!
§10 Du har mycket att lära andra!



Att Jantelagen ens finns är ett stort misslyckande.
Den verkligen visar hur fruktansvärt trångsynt och idiotiskt vi lever.
It's time for a change people.


When the time isn't right.

Tjena. Blev hemma idag för min mage har bestämt sig för att hata mig. Jag har tillbringat dagen med att titta på The butterfly effect. Den var lite underlig och svår att förstå men skit bra! 
Under filmen blir man lite "vänta? vaddå? är han? neej! jaha. eller?" Om ni förstår vad jag menar men den är defenitivt värd att se!
Do it.




Evan Treborn har kommit på att han mentalt kan resa tillbaka i tiden och påverka vad som händer genom sina blackouts han hade som barn. Han är precis som sin pappa och inser att han kan ändra på saker så det bli bättre för en person. Ständigt försöker han göra nya försök för att rädda en person medan det går riktigt illa för så många andra och även han själv.


(Den är inte på typ tyska eller liknande, hittade bara den här bilden)

Fight until you die.


Paint.

Tiho.
Halv studiedag idag vilket innebar att jag bara hde en lektion! Slutade halv tolv, awesome.
Efter skolan åkte jag och Carro och köpte lite målardukar och penslar. Mina andra dukar är slut och penslarna utslitna så det vara bara att skafaf nya. Underbart! Tror att jag ska måla en tavla till min kusin som fyller år.. Lets see whats happen.


So Cute.

 

Människans trognaste vän.


God Morgon.

Företagsekonomi A är det som gäller nu. Jag är inte speciellt trött utan mer seg. Oh yes box. Jag fick reda på nu att vi tydligen ska ha redovisning idag... Joy...

Happy!


Love. A drug everybody are asking for.





Matematik sucks.

Tjena! Nu ska jag snart åka till träningen. Härligt.
Skoldagen gick upp och ner, jag trodde att matteprovet gick skit bra men sen gjorde det inte det alls. jag fick kommentaren "Det är rätt men ändå inte, eller nej det är heeelt fel" av läraren.
Pling, bästa kommentaren man kan få? Suck..
Blir omprov nästa vecka klockan 15.30 på Måndag. Jag ser framemot det, verkligen jätte mycket... Vem ser inte fram emot matteprov?


I Need Something Sweet


Music Again


Hey.

Igår spenderad jag kvällen med Svalle och Mattias. Vi gick på bio, lagade kinesisk mat (tror de, de var iaf asiatiskt) och spelade kort. Och det gick gudmlogt bra för mig, iaf i andra omgången. Ladiidlida.
Det var jätte mysigt!

Nu sitter jag hemma och tittar på underbara Simpson. Love it!


Understand









The Truth

"I can say I made a lot of mistakes, but I don’t regret things. At least I didn’t spend a life standing outside, wondering what living would be like."















The love is gone.




I'm Happy To See You.

Man märker när man har mycket att göra och inte hinner sitta vi den ökända datorn. Om två timmar ganska precis ska jag gå till tåget för att åka på match. Spännande.

Åh! Just de! Jag köpte naglelack idag, "ta tre betala för två" med Depend. Jag kan visa senare vad det är för färger exakt men det är iaf en lila, en annan lila och en blå. Awesome.


I'm standing on the top of the world.


Smile or die.

God Morgon People!
Sitter nu i skolan och väntar på att Svenskan ska börja. Vi ska redovisa våran drömskola... JAg ska prata om arbetsmiljön. Det går nog super bra.

Ikväll är det match som gäller! Vi ska möta Lidingö och vi ska krossa dom! Mohahah! Hoppas att vi vinner för engångs skull..


Time is all we are asking for

Okej, det har varit en väldigt dålig uppdatering idag. Har haft saker hela tiden iskolan att göra sen var det hem och vända till spelarmöte. Full fart! Nu måste jag snart sova för att orka gå upp imorrn. Jag är ingen stjärna på att vakna klockan sex på morrnarna... Om inte mamma ropar på mig x antal gånger eller om Fideli "knackar" på dörren med sina små tassar...

I morgon kämpar vi på!

Sweet dreams!


Call Me Beautiful


Smile.


Pyjamas.Jacka.Vantar.Morgonrock.Jag vill ha.







  


Just idag är jag stark.

Jag är hemma idag med. Men jag klagar inte! Så vad ska jag hitta på nu då?
Jag kan ju alltid titta på tv och äta mackor? Trevligt. Eller så går jag ut på en promenad?
Elller....

Vi får se var jag hamnar någonstans.


There is always hope


DH

Snart ska jag ner till tvättstugan för att tvätta. Inte roligt att göra men kul när det är klart. Eller när man viker allt och lägger in det i garderoben och precis allt är rent. Heaven!

Och klockan nio är det Desperate Housewife, jihoo! Hoppas det är ett bra avsnitt.


Lookie




Den är köpte jag i Söndas när jag och Mikis var på bio. Hittade den på Monki i kista centrum. Det är en luvhalsduk (det finns säkert ett bra namn på den) och den är jätte mysig! Den är som en luva som ni ser, sen går den ner på sidorna så att man kan vira den runt halsen, ja som en halsduk.

Jag vill ge en kram till den personen som kom på denna idé! För jag blev kär när jag hittade den! Love it! Kommer bli grymt skönt att ha den i vinter när det blåser, snöar och är kallt.




My Girls.


Aldrig i hela mitt liv.





Jag tänker nu lova mig själv att aldrig sätta en fot i detta flygplan. Hur i hela världen ska denna sak kunna flyga?!?! Never.

Shinedown. Oh yes.


Sick.

God Morgon!
Jag sitter hemma idag, hade ont i magen imorse (igen) så jag stannade hemma. Trevligt, har iaf bara en lektion idag så jag missar inte så mycket.

Så nu ska jag titta på Sjunde himlen i pyjamas, äta mackor och dricka soya mjölk med choklad smak, mums! och mys också.






Sweet Dreams Beautiful.



En bild x 6 från när vi köade till Muse för nästan ett år sen. Minnen.

Lite sådär

Har precis ätit middag, tacotalrik mums! Jag måste börja fundera på vart mina träningskläder är.. Hm... jag kommer inte ihåg vart jag la dom. Spännande, få ge mig ut (in) på ett äventyr. Höhö.

Nu snodde Fidli min plats i fotöljen!
Och jag sprang dit och tog ett kort på skönheten!




Jag har blivit insperirad av alla bilder jag "lånar" från wehertit.com så nu ska jag ta egna. Mohahah. Så slipper jag "låna" fler.

Ciao

Var bered på att kämpa och du kan åstakomma mer än vad du tror

Jag måste säga en sak. Det är så här att jag är lite trött på människor som vägrar tro på att allt är möjligt. Det irriterar mig så fruktansvärt när alla är så negativa till allt. "Nej men varför skulle jag kunna göra det?" "Det är omöjligt" Det är det inte!

Om man vill skådespelare men konkuransen (stavas?) är hård kan man bli det iaf. Samma sak med allt annat där det sägs vara tufft. Det är väldigt ofta man får en kommentar slängd i ansiketet som "Men det är ju så många som vill och försöker men så få som lyckas. Det är inte ingen idé att du provar" Gah....
Nej men om det nu är så få som lyckas varför skulle det inte kunna vara jag? Varför skulle man inte vara en av dom som lyckas?

Någon måste ju lyckas och det kan mycket väl vara jag.


Men It's up to them som är negativa att vara det. Det är dom som går miste om saker.
Jag själv säger att allt är möjligt. Bara man vill det.

Life has no boundaries.






Nothing is impossbile. The impossible just takes a little more time.


Freedom

Freedom! Om 22 minuter slutar jag för dagen! Jihooo! Då ska jag hem och äta och träna! Och så borde jag plugga matte men jag o r k a r inte med den skiten. Seriöst, jag tror inte att jag har träffat en enda person som har tyck om matte. Crazy.


The Truth

"Life is a choice. It is your life. Choose consciously, choose wisely, choose honestly. Choose happiness"




 


Sweet.

God Morgon gott folk!!

Har befunnit mig i skolan i cirka en och en halv timme och all denna tid har jag haft Matte B. Jag tror att jag dör. Sen är det lunch och sen tre timmar engelska. Jag vill inte! Gah... Tänk om man skulle kunna slippa skolan helt. Ladididdaaaa....

Nu ska jag fortsätta lida tillsammans med alla andra.


Hey


Sweet Dreams


Tusen Gånger Starkare

Vi såg Tusen gånger starkare och den var grym! Alla ni som inte har sett den, gör det!
Dem har lyckats fånga hela situationen med vart tjejer och killar står klockrent. Ni kommer säkert att känna igen er i alltihopa. En feel good film måste jag säga.

En liten tralier kommer här:



Lite sådär

En ren skit match. Allt gick åt skogen totalt så nu lägger jag det bakom mig och dra på Bio med Mikaela. vi ska se Tusen gånger starkare, jihhooo!

På vägen hem stannade vi på donken och jag måste säga att deras Mcbean är super god! Awesome.




Stay Strong!

Beautiful.

Efter en mysig långproamenad med Carro och en tacomiddag med mamma känner jag mig prima! Ska titta lite på Sommaren med Göran innan jag går och lägger mig. Jag måste kliva upp klockan sju imorgon för jag blir hämtad 08.10 för att åka till match. Det ska bli kul att spela men inte roligt att inte få någon sovmorgon... Jaja, kan sova i bilen, jihoo! Så det blev en luuuugn lördag, nice.

Have A Beautiful Saturday Night!





.


Five Hearts. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥









I feel like a child again


Idea

Såg en grym film imorse med Julia och Carro. Den heter Vacany och är super bra, det är en skräckfilm. Go and see it people! Hade det mysigt igår med Julia, Carro, Sara och Sussie. Vi åt och tittade på Carrie, det är en werid skräckfilm måste jag säga. Bra, men skum, väldigt skum.

Hm.. Idag är det lördag. Sköönt! Men vad sa jag ta och hitta på? Spännande och se vad som händer.... Hehe


Höst.


Lite Things.

Sitter i skolan och har Svenska B. Vi ska skapa en drömskola, en skola som ska se ut precis som vi vill att den ska se ut, inga gränser alls. Vi har ideer som tuggummimaskiner, ruschkanor och att man får göra precis vad man vill göra med ämnen och stuff.
Den blir helt galen men grymt cool.

Om en halvtimme har vi lunch och jag är galet hungrig. HUNGRYY!!
Snaaaaarrttt maaatt.

Klockan 13.00 ska Carro klippa sig och jag ska åka med och titta på.
Awesome!


Pictures



RSS 2.0