Shhooppinngg.

Det finns två alternativ att shoppa på.

Ett av dom kan vara att du går in på Gina Tricot glad och letar reda på dom där jeansen som du så länge velat ha. Du tar med dig två storlekar för att vara säker och går till provrummet. Där upptäcker du att dom sitter perfekt över rumpan och i midjan men när du tittar ner på benen är dom minst 8 cm för korta. Greeeat!
Då provar du större storlekar och när du hittar ett par i rätt längd ser det ut som att du har skitit på sig för dom är förstora. Du blir då lite grinig och muttrar för sig själv om hur dåligt jeansen är sydda och överväger om du ska köpa skiten för 199 kr så du kan åka hem. (Kvinnliga humöret slår till)

Eller

så fortsätter du att muttra och tar med dig alla paren och lägger dom i en hög på bordet utanför. De som jobbar där kan få vika ihop alla själva för jeansen var ju ändå så värdelösa (även fast det inte är dom jobbandes fel). Din mammas ord ekar i huvudet när du muttrandes lämnar affären "Titta i flera affärer innan du köper".
Du går runt, runt i Sollentuna centrum och letar efter HM och när du kommer fram hittar du direkt ett par snygga jeansleggings som du går direkt och prova. Dom sitter perfekt både över rumpan, i midjan och på längden. Du blir genast glad och inser dessutom att dom kostar hälften så mycket, 99 kr. Då blir du så glad att du köper en turkos glittrig eyeliner dessutom, som gör dig ännu gladare. Sen går du nynnades ut från affären och känner dig stolt.
Jeans incidensen på Gina är som bortblåst.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0